mandag den 29. august 2011

Strik under bøgen

Link til opskriften på Ravelry kompendiet med opskriften er en del af kurset, og kan ikke købes, men du kan oprette din pulsvarmer på ravelry. ;-)

Rettelse til boblekant:
Luk 3 masker, i den 4. maske strikker du 1 ret, men smider ikke den strikkede maske, slå om pinden, strik igen i samme maske, men strik drejet ret, slå om, strik 1 ret, slå om, strik 1 drejet ret,  smid nu masken, du har nu strikket 7 nye masker op i den masken du har smidt. Vend arbejdet, strik de 7 masker vrang, vend  strik de 7 masker ret, vend strik maskerne vrang, vend strik nu maskerne ret, med din lange finger kan du nu forme din prik, så den bliver rund og fin,  en for en løftes, der nu masker over den forreste maske, for at lukke de 7 masker, ind til du igen har din første aflukningsmaske + 1 (prikken). Gentag dette ind til alle masker er strikket.


For 14 dage siden bookede Edith, der har Hønsestrik, mig til at komme og holde workshop hos hende.


Min workshop var om magiske nøgler. Der skulle strikkes pulsvarmere.


Og de er modige der oppe i nordjylland. Se lige nogle skønne farver!


Jeg havde bogen og alle mine modeller med, det var skønt at vise dem frem til det strikkende folk. Min fornemmelse er, at der bliver strikket mange taljetørklæder i den kommende tid... Og bluser. Der blev nemlig solgt garn til blusen :-)

Jeg havde 3 hold af 14 personer, så I kan tro der blev strikket igennem.

Det var fedt at se så mange glade strikkere, der hyggede sig. Jeg glæder mig allerede til næste kursus.


Jeg tror godt jeg kan sige at alle hyggede sig.

Tak til alle jer der kom og strikkede. Jeg håber I hyggede jer. Jeg hyggede mig!

:-)