mandag den 25. juni 2012

Graduering af Persisk Nordisk Re-mix for BC-Garn


Garnet er brugt altså næsten, mangler lige 60 pinde, så er trøjen strikket. I mellemtiden er jeg gået i gang med at graduere opskriften i 3 str. lave arbejdstegning, og tegne diagrammerne ind.


Fandt min første arbejdstegning frem, og fik et chok af den anden verden, troede i lang tid at jeg havde strikket fejl. Men efter en times tid, hvor jeg var temmelig arrig, gik det op for mig, at jeg jo regnede om og tegnede om, så denne tegning de tal, ikke længere er gyldige. Det havde været rigtig smart, om jeg havde slette dette billede, taget et billede af de nye noter, og gemt det... For her i byggerodet er tegningen med regnestykket ikke til at finde. Der er kun en vej frem, og det er med centimetermål og regnemaskine.

Julesokker til børn


Søndag, foregik under dynen, jeg har været træt hele ugen, så da regnen trommede på ruden, var det en meget fin undskyldning, så slet ikke at stå op. En rigtig film søndag, der blev nydt i fulde drag. Jeg fik ikke strikket meget mere end skaftet til sokkerne og et par blade, som også blev monteret. Her kan du danne dig det første indtryk af hvordan mit bud på en julesok til børn skal se ud i år. Det er ikke sådan en til at hænge op, den skal på foden, så bamse kan komme ud og se verden.


Gråvejr og heldags regn, tror plænen har godt af det, den er lidt tør.