tirsdag den 9. april 2019

Hæft ender på mange måder

Der findes et hav af metoder til at få hæftet dine ender i dit strik på.

Jeg har forsøgt at indsamle dem jeg synes er bedst - der findes naturligvis flere end dem jeg har med her.

Når jeg underviser i montering, lander spørgsmålene ofte på det med at hæfte ender pænt.

Hvordan hæfter jeg pænt i omvendt glat, i tyk garn, i tyndt garn, i mohair, i mønsterstrik, i perlestrik, i retriller, i rib og-så-videre. Spørgsmålene er mange. Derfor har jeg indsamlet en lang række metoder til at få hæftet ender i strik på de bedste måder.


I denne video, der er en del af materialet, kan du lære at hæfte dine ender i 2-farvet patentstrik, en video der virkelig har været efterspurgt. 


En introduktion til at hæfte ender, her fortæller jeg om flere af metoderne, hvad du skal være opmærksom på og hvilke faldgrupper der er, i forhold til garntyper. Det er nemlig ikke ligemeget om du hæfter i et ubehandlet uldgarn, et blødt babymerino, silke eller bomuldsgarn.


Når du køber mit undervisningskompendium Hæft ender på mange måder, får du mere end 15 metoder, så du kan finde den endehæftningsmetode, der passer præcis til det du er ved at strikke.

Du kan købe re-play versionen af mit 1 time lange online kursus her, hvor jeg underviste live i en lukket Facebookgruppe, her er en række gode spørgsmål fra kursisterne, som jeg også svare på - inkluderer kompendium med 15 metoder. Denne lektion incl kompendie koster bare 100 kr køb her

Du kan også nøjes med kompendiet for 60 kr køb her