Kurser & workshops

Følg min kalender her


Se hvor det er muligt at booke mig til kursus.
Workshop og kurser
Pris er 625 i timen ex moms + transport. Holdstørrelse 14 personer, derefter et tillæg på 75 kr. pr person.

Kuffert Show - foredrag 2 timer
2.500 kr ex moms + transport. I forlængelse af en workshop rabat på 500 kr i timen ex moms.

Send mig en mail på knitting@bykaae.dk hvis du ønsker at booke en workshop i din butik - Mærk mailen workshop, eller Homeparty, hvis i er en gr. der ønsker jeg skal komme hjem til jer privat.

Workshop/kursus  Kalender 2015

Februar
2. Mandags strikkeklub for øvede i Sommerfuglen, læs mere her

21. Tomter Norge - Grafisk gobelinstrik

27. Tisvilde højskole - Foredrag og mini workshop, Krydret strik - farver og magiske nøgler

Marts
2. Mandags strikkeklub i Sommerfuglen, læs mere her

11. Grafisk gobelinstrik hos Rasmilla garn og design læs mere her

20-22. Stick fest i väst (Sverige) mere info følger. siv

April
16-18. Bindifestivalur (Færøerne - Fuglefjord) Læs mere her

Maj
9. Grafisk gobelin strik hos Lollands væveforening 6 timers kursus

Juni
20. Sydhavsstrik (strikkefestival - mere info kommer) kl 10-13 Neverkont basis

Juli
Uge 28
Højskoleforløb for voksne
Krydret mønsterstrik på tynde pinde med Charlotte Kaae og andre spændende kurser i uge 28 på Ungdomshøjskolen ved Ribe læs mere om hele ugen her

August
5. Homeparty PRIVAT, Krydret strik

September
26-27 Grafisk gobelinstrik i København - Strikkefestival mere info kommer

Oktober

November
Stavanger Norge - mere info og dato kommer
Grafisk Gobelinstrik - Strik en tegning
Krydret strik
Neverkont basis

December


Workshop der udbydes

Dimset strik 4-6 timer 

Workshoppen begynder med et kort foredrag på 30-40 min, hvor hæftes modeller gennemgås, her er der også forslag til garn alternativer. Derefter en praktisk del, hvor der er mulighed for at strikke prøver til modellerne, prøve en næsten usynlig montering i retriller, eller hvad med en sammensyning med maskesting. Vi skal se på hvad garnet kan, når det strikkes sammen med et andet garn.

Medbring pinde i forskellige str, fra helt tynde til ultra tykke, og mange garner i mange farver og kvaliteter, der matcher pindene. 
Krydret strik med magiske nøgler 4 - 6 timer 


Krydret strik med magiske nøgler er en workshop om, farvernes påvirkning af hinanden, regler og regelbrud, efterfulgt af en gennemgang af, hvordan magiske nøgler vindes op og hvordan du strikker med dem. Der strikkes med to tråde garn ad gangen. Med de magiske nøgler bliver dit farveskift mere spontant og ofte mere flydende. Du bestemmer selv hvor vildt det skal være. Vi strikker alle pulsvarmere. Du lærer at strikke magic loop, flerfarvestrik rundt, samt bobler der er strikket kun fra retsiden. Medbring rundpinde 5 og 5.5 80 cm i et blødt materiale, de gamle hårde rundpinde duer ikke. Eller Strømpepinde 5 og 5.5, hvis du ikke ønsker at strikke magic loop. 


Neverkont basis kundskaber 4 - 6 timer

Lær at slå op, strik neverkont i en flade og luk af. Her arbejdes med flere farver, og du har mulighed for selv at designe et sæt pulsvarmere.
Mebring, saks og p 5 mm, samt farveblyanter i mindst 5 farver.

Grafisk gobelin i ret riller 4-6 timer


Strik et 2-D billede


Med udgangspunkt i min kommende udgivelse Strik & Mal Grafisk gobelinstrik

Gobelinstrik i grafiske rammer, vi strikker i forskellige materialer og med mange farver. Her er rig mulighed for at lege med farver og tekstur i form af garnvalg. Design af eget mønster, der strikkes i ret-riller.

Alle strikker efter samme ydreramme, men tegner/ lægger selv deres selv deres mønster i perler. (Kort kursus, diagrammet tegnes. Langt kursus, her laves diagrammet med perleplader:


Medbring pinde i forskellige tykkelser fra 3 mm - 5 mm                       
Kuffertshow til krydretstrik 1½ time 

Kuffertshow 
Foredrag
Charlotte Kaae, fremviser de mange modeller fra ”Krydret strik - Skandinavisk strik møder Bollywood” og taler om hvad der inspirerer, om det offentlige liv som storblogger og hvad det bringer med sig. "Krydret strik" er Charlottes første bog, den er præget af farvevildskab, og troen på at den skandinaviske strikker vil mere end at strikke i forsigtige grå toner eller simple modeller. Er du modig? Så strikker du Kaae’skWebinar med Charlotte Kaae

Inden længe bliver det muligt som privatperson at booke Webinar med Charlotte Kaae. Et webinar er et online kursus, der er live.
Et webinar vil typisk indeholde en blanding af powerpoints og små videoklip, samt coatching fra underviseren, der er med live.
På et webinar er der plads til 9 deltagere, og du kan være med uanset hvor i verden du befinder dig, blot du har en internet opkopling og Google+

Inden længe - Prøv Charlotte Kaaes mini webinar gratis - mere info følger