mandag den 21. august 2017

Få 2 gratis strikkeopskrifter til baby


Filcolana er et godt gedigent dansk garnfirma med lækkert garn og gode opskrifter... og så er opskrifterne endda gratis. 

Til denne sæson har jeg designet 2 babyopskrifter, en dragt og en kjole. Begge er inspireret af et færøsk mønster som jeg forelskede mig i første gang jeg besøgte øerne. Mønsteret er små katte hoveder, men for mig ligner de nærmer ulve eller hunde, og derfor kaldte jeg også serien for vuf vuf'fer. 


Rocky er en sød dragt, str 0-2 år strikket i Arwetta Classic et lækkert børne og strømpegarn, der er slidstærkt og fås i sindsyg mange farver. Her er dragten i en mere afdæmpet farve, her kan du se en mere farverig version , hent opskriften gratis her.


Bella er en kjole med samme mønster fra str 1-4 år, her er det den mindste. Kjolen er som dragten strikket i Arwetta Classic, der helt klart er en af mine favoritter til børn, da den er slidstærk og farverig - og så kan den vaskes i maskinen. Hent opskriften gratis her


Og jo, den er god nok, der er en model mere fra mig, med det mønster, nemlig Spot der kommer i str 1-6 år. Opskriften udkom sidste år. Som de andre er den sørme også strikket i Arwetta Classic.  Hent opskriften gratis lige her.

Hvilken af de 3 modeller er din favorit?

Rigtig god strikkelyst