tirsdag den 6. november 2012

Rib rib rib

9 cm rib, 9 cm glat, sy ned... Og så er Maya færdig

Sådan laver du en løkkeudtagning


En løkke der ligger til højre, strikkes ret må næste omgang, eller vrang hvis du strikker frem og tilbage.


En løkke der ligger til venstre, strikkes ligeledes ret på næste omgang eller vrang hvis du strikker frem og tilbage.


Jeg bruger ofte løkkeudtagninger, hvis jeg ikke vil have at udtagningen skal "stramme" - altså hvis jeg som her tager ud på hver omgang.
En lænkeudtagning strammer. 
Et omslag der ikke er drejet danner et hul.

Gang i pindene

Så er der kommet gang i pindene igen. Misforstå mig ikke, jeg er sur og tvær, bander og svovler... Men jeg strikker...

For sur til strik

Sidder i toget, for sur til at at strikke. Så du får et billede fra før jeg cyklede til toget... Hvor det også bare lå... Jeg er så sur at det går betydeligt ud over min strikkefasthed...

Gigantisk vandskade


I går aftes opdagede vi at det regnede kraftigt ind i vores udestue, helt inde ved huset. Der hvor vi har fået bygget ud. Vi gik straks i gang med at fjerne alle vores ting, og tænkte at det nok var zink pladen mellem udestue og hus der var lavet dårligt, og at vi hellere måtte ringe til tømmeren i morgen. Vi var trætte af det, men kunne klare det. MEN så gik vi ovenpå, og FUCK siger jeg vandet stod ind i soveværelset - trægulvet bulede... nu kom panikken, vi ringede efter tømmeren, der kom i løbet af 10 minutter. Han kunne straks fortælle hvorfor regnen stod ind... tætningsbåndet skulle jo først i når der var blevet malet.... Der er ikke blevet malet, og ingen har fortalt os at det ville kunne betyde et ødelagt hus... Tømmeren og Michael tog ind til lageret og hentede en affugter, noget til at tætne med, så så blev der lavet lappeløsning. I dag kommer tømmeren og ser på skaden, en ting ved vi allerede gulvet er ødelagt og skal pilles op i aften når vi kommer hjem... VI er trætte af det, som du ved ordner vi jo det meste selv, men vinduet det var tømmeren... Der er sq nok ingen forsikring der dægger det her, jeg var inde og se på det i går, bare man ikke har renset sin tagrende inden et par måneder punger de jo ikke ud når det drejer sig om vand.... At man så aldrig har rørt sin forsikring er vel ligegyldigt.


Vi skulle bare have beholdt svalegangen - tænkte vi et kort øjeblik...