søndag den 11. november 2007

elsker søndage

Igen er jeg ved at lave noget til Michael, nemlig sokker, de har godt nok være længe undervejs, og ja det er nummer 2 jeg er ved.

Opskriften blev til en dag i verdenskulturcenteret, hvor Karen og jeg sad og nørkelede med opskrifter, detaljen ved hælen er da også hendes ide, det ses meget tydeligt på hendes viking girl, som jeg jo også er ved... Eller rettere jeg er nået til ribben. Skal besøge Karen på onsdag, da vi jo skal bixe lidt mad sammen til thanksgiving i den røde tråd. Håber vi skal strikke på sokkerne. Har seriøst brug for hendes hjælp!

Når Man sådan er kommet ind på Ravelry, kan man i ro og mag, strikke og kikke på ufattelig mange opskrifter sådan en søndag, hvis alt skal strikkes, ønsker jeg mig et sæt arme mere... Var der ikke noget med at der var nogle tvillinger der fik deres fjernet - kan jeg få dem?

Se den fine lille fletning, der følger den yderste rib hele vejen ned til tåen. Det er en sno-fletning der går over 7 masker, ganske simpel. Måske for simpel, for sokken keder mig - Men glæder manden :)

3 kommentarer:

 1. Ja, det er da helt forståeligt, de er også flotte. Og så er det bestemt ved at være tid til de hjemmestrikkede strømper. Det er jo så koldt så pingvinerne kommer væltende ind hver gang man åbner et vindue.

  SvarSlet
 2. Kære Charlotte
  På onsdag skal vi ud til Heidi, og først på næste onsdag skal du ud til mig og lave mad... ;-)
  Men husk nu endelig sokkerne på onsdag
  Kh Karen S

  SvarSlet
 3. Hæ, så er der jo 2 onsdage, der er i vikingens tegn;)
  Total blæst, grundet for mange børnebakterier i kroppen... :( Men glæder mig til onsdagene.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.