tirsdag den 11. december 2007

Luffer i eget design

Jeg er ikke helt sikker på mønsteret endnu, kun at det skal være et snerle mønster, og farverne skal være de 3 her. Bagsiden bliver nok små blomster, og så får den en gitterkant rundt langs luffens sider. Striber i skaftet som på de andre luffer, en lille hjerte kant før mønsteret.... Måske skal der broderes nogle perler på til sidst, intet er sikkert endnu. Ideen kom i går hvor jeg var på café med min veninde Karoline, dagen havde ellers været en af de trælse, hvor man bare er træt af det hele og lidt trist til mode, heldigvis fik Karoline vendt bøtten, hun er altid så dejlig opfriskende og skøn at være sammen med... Så tak søde veninde :)

3 kommentarer:

 1. Iiihh! De ser da rigtig spændende ud. Jeg glæder mig til at se dem. Tager du dem med på strikkecafé imorgen? Jeg tror i hvert fald at jeg kommer. Nu har jeg endelig fået overstået den første af to eksaminer her i december, så nu er der ved at være bedere plads i kalenderen :-)

  SvarSlet
 2. Altså quindemenneske dog! Du er da gået fuldstændigt mønsterstrikningsamok. Glæder mig til at se lufferne, ser godt ud foreløbig med diagram og farver.
  kh
  Sanne B

  SvarSlet
 3. Jeg er der selvfølgelig i aften... har jo bunker der skal strikkes...

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.