tirsdag den 4. december 2007

pirat luffer

Er i gang med disse super fede pirat luffer, der er en gave til biiib. De er virkelig sjove at strikke, og måske faktisk et godt begynderprojekt, hvis det er første gang man skal strikke med mere end en tråd garn. Det der gør det nemt, er de mange skift, så længe man ikke strammer garnet, eller holder det for løst, kan det stort set ikke gå galt. Kraniet bliver gentaget 3 gange, når det første er strikket, kan man stort set ligge diagrammet væk, det tykke garn gør det nemt at se hvordan mønstert er.


Bagsiden af luffen er omend ikke lige så fed, så meget dekorativ, og yderst enkel at strikke. Inde længen skal jeg til tomlen, der som bagsiden strikkes i lange tern. 7 timer vil jeg skyde på det tager at strikke disse luffer, vel at mærke hvis man er en langsom strikker som jeg.
opskriften findes her priate mittens så mangler du en hurtig julegave, er der stadig tid. Jeg har strikket disse op i en Alaska fra garnstudio, men synes de bliver lidt store, måske en karisma også fra garnstudio er endnu bedre.???

5 kommentarer:

 1. Sikke en god julegave idé... jeg følger straks dit link.

  SvarSlet
 2. Nej, de er s.. da übercoole.
  Må straks printe et diagram.....
  Håber I havde en god aften i torsdags. Var syg - hvor typisk!!!
  kh
  Sanne B

  SvarSlet
 3. jo tak det var rigtig hyggeligt inde ved Lisbeth, fik som altid købt lidt garn også... Skal også i strikke klub i dag ude på Christiania... Det er jeg lidt spændt på, for jeg kender ikke nogen af dem, men den søde Lone tager med. Heidi og Karen er jo i London, vi plejer jo at følges til alle de her strikkeklubber...

  SvarSlet
 4. Dom blir jättefina! Jag har modifierat det där mönstret och gjorde vristvärmare utav det.
  Blev bra det oxå ;)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.