torsdag den 3. januar 2008

Endnu en UFO - Another UFO

Det er over ét år siden jeg startede disse hygge-sofa sokker, så blev det sommer, og de røg nederst i strikkekurven. Nu kan de ikke blive hurtigt nok færdige, for brr. det er koldt.

I started these cozy- sofa socks more than one year ago, then the summer came, an the socks ended in the bottom of my knitting basked. Now I can't finish them quckly enough doing to the cold.


Heldigvis er det på pind 4, garnet er eskimo fra garnstudio, tykt

og varmt, strik strik, inden længe er de færdige, så er der bare et par ender der skal hæftes. I aften er de klar til at jeg kan stikke fødderne i dem... Skøøønt.

Luckely they are knited on a thik pin (4) in eskimo yarn fro garnstudio... Knit knit finich i no time, then tie the ends. To nigth i can have my feet in them... Looovely.

3 kommentarer:

 1. Hej Charlotte.
  Godt nytår!
  Du har godt nok travlt for tiden :-) Det ser rigtig godt ud med alle de ufoer du er godt i gang med at færdiggøre. Jeg synes altid det er en rar fornemmelse når man bliver færdig med noget som har ligget at ventet.
  Stine (Schjerning.net)

  SvarSlet
 2. Hold da op! Du rider vist på en bølge lige for tiden! Eller er det wc'et? ;-) Glæder mig til at se tingene.

  SvarSlet
 3. ja det er helt sikker maven, der er skyld i jeg sidder her og strikker, kan ikke bevæge mig for meget... det sætter gang i det hele, og så kan man sidde der ude... Nægter at strikke på toi... ;)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.