mandag den 7. april 2008

1. hufflepuff - Super Karlas fantastiske ønskekappe

Den første Huffelpuff sok er færdig, jeg er VILD med resultatet! Her ses den i profil, en billedserie vil selvfølgelig være på sin plads når nr. to er færdig.

The first Hufflepuff sock is done, and I'm CRAZY about it! This is a profile shot, when nr. two is done here will be a whole photoshoot of the lovely house sock of the Huffelpuff's.


Ud over sokker har jeg meldt mig til en KAL på webstrikkerne hvor jeg har valgt at strikke Super Karlas kappe, min plan er at den skal være en del af et undervisningsforløb, da jeg om nogle år vil læse Super Karla med en klasse.

Beside the socks I'm knitting on this Super Karla bye Karen Noe, I'm in a KAL on Webstrikkerne In a few yeras I think I'm going to use it in my Class while reading Super Karla.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn den sok :-D
  Det sjal er bare skønt.. Men lidt for svær til mig :-D

  SvarSlet
 2. Sokker og luffer en en god start til flerfarvet strik, der er masser af hjælp at hente på knittinghelp dot com, sjalet - jo tak, det er også en mundfuld for mig, synes ikke Karen noe er helt fantastisk til at skrive opskrifter, elsker hendes strik, men har brug for mere tekst, frem for henvisninger igen og igen. Og rigtig mange tak for komplimentet :)

  SvarSlet
 3. Som jeg også skrev i Ravelry, så er jeg vild med den sok!!! Den er super skøn.
  Godt at se at kaunien kan bruges til noget ;-)

  Kh Karen S

  SvarSlet
 4. Du er den sejeste sokkedesigner- og strikker.
  De er vildt fede.
  kh
  Sanne B

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.