torsdag den 10. juni 2010

Seyfarth ~ Min strikke heltinde

En af mine store inspirations kilder er C. Seyfarth, jeg elsker hendes helt nede på jorden måde at gribe strik an på. Hun har en tilgangsvinkel til strik der er så positiv, og inspirerende at det er en fryd at lytte til hende.

For længe siden var der en række strikke programmer på DK4, hvor jeg optog det om hende (og det om Kaffe). Hvor skønt et program - en modig kvinde der lever af det hun elsker mest.

Når jeg sådan vælger at skrive om hende her til morgen, er det fordi jeg på Ravelry faldt over denne jakke, strikkefeen er ved at strikke den, og tænk jeg troede ikke der var en opskrift til den (fordi jeg har blandet den og den lange sammen inde i mit hovede).

Jeg må bare strikke den, så når Lissuin er færdig bestiller jeg den.

8 kommentarer:

 1. Den er skøn den jakke. Jeg har garn til fuglejakken, der venter på strikketid og færdiggørelse af et par projekter. Men folklore i de blå farver var næste på ønskelisten.

  En tidligere version folklorejakken er iøvrigt i et af de seneste numre af Verena.

  SvarSlet
 2. Deler fuldstændigt dine betragtninger om CS, hun er awesome!
  Den jakke er også bare lige dig, glæder mig til at se dig i den.
  kh
  SanneB

  SvarSlet
 3. Fugle jakken er skøn, et kæmpe projekt! Den bliver fantastisk Ulla.

  Smiler Tak Sanne, jeg glæder mig så meget til at skulle strikke den.

  SvarSlet
 4. Jeg er osse vild med C.S. og hendes folklorejakke. Den vil jeg gerne prøve kræfter med på et tidspunkt!!
  Hilsen KarenSille.

  SvarSlet
 5. Ej, der er flere der er igang med Seyfarth. Jeg er igang med fuglejakken. Den skal min kære mor have til sin fødselsdag til februar, så skulle der være tid nok. Dog undrer det mig at kontrasten på baggrund og fugle i de nederste rapporter ikke er større. Der skal faktisk ret godt lys til for at se mønstret. Er der andre der har haft samme problem?

  SvarSlet
 6. Fugle jakken er så fed... Jeg kender ikke til problemet med farverne. Men må nu fluks på ravelry og kikke. Fru Larsen, hvem er du på ravelry? Din nye blog er fin by the way ;)

  SvarSlet
 7. Hej charlotte, tusind tak. Jeg hedder mosdal på ravelry. Det med fru larsen er noget fjol fra en gang hvor min nærmeste kollega var fru Hansen. Jeg har også brugt det i min mailadresse. Når nu jeg bliver lidt mere ferm til det her med ravelry, skal jeg nok prøve at få lagt nogle billeder ind så det kan ses, det jeg mener med farverne.Først skal sidste uge af ungernes skoleår dog lige overleves.
  mvh Dorte

  SvarSlet
 8. Ahh Dorte jeg glæder mig også til skoleferien...

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.