fredag den 24. september 2010

Meget arbejde = lidt strikke tid :-(


Jeg er lige lidt mere end over halvvejs med mine snabelsutsko. Jeg har lige sat elastik i sko nr 2 og skal til at strikke snoet kantbånd på.

Den første sko var jo nærmest strikket færdig på en uge, den anden har ladet vente lidt mere på sig... Dvs jeg har også strikket på lidt andet, da de var lidt svære at tage frem i s-toget.


Fugleperspektiv ;-) ja sådan er det når man må være både fodmodel og fotograf.
Men altså her oppe fra hvor mit hovede sidder, ser det jo meget godt ud.
jeg er helt vild med mit nyeste design, og kan virkelig mærke, at jeg mere og mere er ved at finde mit look, min signatur, det er en fed fornemmelse!

Et shoot fra indersiden, hvor snablen virkelig er tydelig. Sutskoen sidder rigtig god på foden, det er selvfølgelig pga. elastikken. uden den ville skoen nok hele tiden falde af, for den fylder ikke meget på foden.
Jeg kan ikke helt beslutte mig for hvad der skal ske på det pinke, om der overhovedet skal ske noget... Nogle ideer der ude?Shoot bag fra, spejlet og min blitz går ikke godt i spænd. Jeg er ved at brodere et spejl på som en blomst. Det er ikke helt færdigt endnu.
Overvejer faktisk at den gutta jeg vil bruge i bunden, også skal bruges lidt her bag på som pynt... Ellers bliver det et par perler måske. Palietter er dømt ude på bagsiden!


Yderside shoot. Griner lidt over hvor lille min fod ser ud... Det er optiskbedrag... det er atlså en 37'er.
En næsten færdig opskrift mere til bogen... Lige nu har bogen deadline i januar 2011, men men - mon det holder?

2 kommentarer:

 1. Hej Charlotte,
  Der er da godt nok helt stille fra dig af for tiden. Du gik glip af en superhyggelig strikkekomsammen i søndags. Du spørger om der skal ske noget med det pinke. Det er smukt det på hælen, og det ville måske være at overdrive med mere pynt. Måske det kunne strikkes omvendt af tåen, altså pink med orange "prikker".
  kh.Dorte

  SvarSlet
 2. Hej Dorte
  Ja her er stille, og der strikkes ikke meget, jeg har haft lidt for meget at se til på job.
  God ide med hælen omvendt. Tak

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.