lørdag den 22. januar 2011

Ann Kingstone KAL

Efter 3 ugers strik sammen på Ravelry, er der sket mange sjove ting...

Anne aka babypusling på Ravelry, og jeg har lært hinanden at kende, og har endda set hinanden in real life... til strikke aften hos BetteDesign.

Vores halstørklæde, som projektet er, kommer til at have en hætte, det er den jeg er ved nu, og helde del 4 af opskriften omhandler den.

Du kan se hætten her på hendes blog. Den kæltiske knude er hendes eget design...

Nu sagde jeg at mange sjove ting var sket... Det næste sjove var min Skype Video samtale med Selveste Ann Kingstone....
Hun er en fantastisk engelsk kvinde fra Yorkshire, sjov og hyggelig, og vandvitting dygtig... Hendes opskrifter er de mest gennemarbejdet opskrifter jeg nogen sinde er stødt på... Jeg håber at mine bliver lige så godt bearbejdet som hendes!

Ann inviterede Michael og mig hjem til hende selv... Efter at have kendt hinanden knap 3 år online, virker det som en god ide...

Her er lige et close-up af begyndelsen af den kæltiske knude, som præger hætten...

Hvis du ikke allerede er med på denne KAL så kom med, det er en fantastisk opskrift, og et sjovt forum på Ravelry... Link til gruppen her. Kom og vær med! Til projektet skal du bruge 500 m garn ex Peruvian Highland wool det koster 20 kr for 50 gr eller Cascade 220, det koster 55 for 100 gr

Du kan også gøre som jeg 3 tråde arwetta classic sammen ;-)

2 kommentarer:

  1. aha, nu ved jeg hvad jeg skal bruge mine 6 nøgler lilla peru highland wool til.... jeg var nemlig i underskud på 3-4 nøgler til en trøje jeg ville strikke til Sofie, og gik helt kold på hvorvidt jeg skulle købe 10 nye nøgler i samme farve (ny lot) eller bare finde noget andet garn.
    Må fluks hente del 4...

    SvarSlet
  2. Smiler Linda, du kan lige så godt joine vores KAL ;-) Lilla bliver lækkert!

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.