tirsdag den 18. januar 2011

Garam Masala til Krydret strik

Pind 5 er ikke noget jeg så ofte strikker på, så det kommer altid bag på mig, hvor stærkt sådanne et projekt udvikler sig, strikketøjet flyver over pindene.

Mandag morgen slog jeg knap 200 masker op og startede jeg min Garam Masala  blusen i de 11 farver op... 6 blå-skala og 5 rød-skala (om det hedder sådan ved jeg ikke, men det kalder jeg det).

Efter at have lavet mine Magiske nøgler, lå projektet jo bare og tiggede om at komme på pindene... Det meste af det jeg har nået, er lavet i de første morgentimer, i s-toget, i pauserne på job, og nu til aften skal det med i strikke café inde ved Bettedesign.

Kan ellers godt lige sige at folk kikker mærkeligt på en, når man sidder i toget og laver en spydtsplejsning...

Hvis I lige skulle have glemt hvad det er jeg taler om, er det en sweater med flagermus ærmer, i dette mønster. På dette billede er der kun 10 farver garn, det 11. havde gemt sig for mig... Det er en koboltblå, ret så lækker endda.

Anbefaler klart Peruvian Highland wool fra Filcolana. det er en 4 trådet 100% uld der løber 100 m pr 50gr. den er et godt og billigere alternativ til den ellers også meget lækre Cascade 220

Eftermiddagen i dag går med at skrive opskrift diagram til den mønsteret bluse str m og derfra beregne str s og l så de er klar til teststrik.

3 kommentarer:

 1. Jamen, så vil jeg glæde mig til at få et nærmere kig (med fingrene) på dit smukke strikketøj i aften :)

  Det er så spændende at følge med i hvordan dine design udvikler sig på pindene

  SvarSlet
 2. Smukke farver! Glæder mig til at følge blusen i dens tilblivelse!

  SvarSlet
 3. Signe det var så hyggeligt at sidde sammen. Og Karen så ærgeligt du ikke kom, god tur til Paris.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.