mandag den 3. januar 2011

Mønstret bluse - mangler garn

 Min mønstret bluse hænger nu lige så fint på ginen og venter på at jeg får hentet mere garn hos Slavi. Problemet er bare at vejene er is glatte, og der føles langt ind til Nørrebro, jeg håber han er hjemme en af de kommende dage, så det kan passe med at jeg henter det på vej fra job.

Hvis jeg kommer til at kede mig kan jeg jo sy mine ærme ind så den fine picotkant kommer til sin ret, lige nu er det jo ikke særligt kønt.

Julen har sat sig lige så fint på min krop, så måske er det fint nok at jeg ikke bliver færdig i denne uge... Men med et par ugers intens træning, så er min krop klar til blusen igen :-)

Indtagninger på begge sider at de 3 masker 1 hvid 1 farvet 1 hvid... Jeg synes at det gør det lidt kønnere, efterhånden som mønstret strikkes væk.

4 kommentarer:

 1. Nej hvor bliver den fin. Den minder mig om en trøje der blev strikket til min mor, min søster og mig i 1960 på Læsø Uldspinderi. Den hed aldrig andet end grønlændertrøjen og mønstret og farverne var de samme som dine- blog var der et stykke hvidt på ærmer og mave. Godt nytår til dig.

  SvarSlet
 2. Ej hvor sjovt... Blusen er i mønsteret inspireret af en fiskertrøje fra jylland, som jeg har set på et gammelt sort hvid foto for en del år tilbage.
  De vilde farver fra Slavi er tænkt som bollywood islættet.

  SvarSlet
 3. Wau hvor bliver den flot!! Glæder mig til at se det endelige resultat ;o)

  SvarSlet
 4. Jeg har hentet garn hos Slavi i går, og det kribler for at komme i gang... Mandag sarter jeg op igen.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.