fredag den 18. februar 2011

Frost grader = fredagsstrik i sofaen

En lille fin Indisk inspireret vest bliver til

 Første teststrik af mønsteret

 Helle aka HTH på Ravelry har lånt mig disse skønne hønsestrikbøger, hvor  er de fantastiske. Jeg har nydt at læse dem. Hvor jeg dog elsker dette oprør i strik, oprør mod designeren der mener at deres måde deres garn, deres snit er det eneste rigtige... I strik kan alt lad sig gøre, intet er evigt gyldigt. Det er lykkes for forlaget hønsestrik at bryde med dette. I dag retter vi til, finder selv garn, ændre i opskriften... som vi lyster... Tak for det Hønsestrik.
I dag strikker jeg dette halstør-hætte færdig, for brrr det er jo isende koldt der ude... Opskrift findes her den fjernes som gratis opskrift inden længe, og er derefter til salg på Ann kingstones webbutik.

2 kommentarer:

  1. Hej Kaae. Det lykkedes mig at finde ud af at få printet opskriften ud mens den endnu findes på hendes hjemmeside, mne jeg mangler part two. Der er kun 5 mønstre derinde og jeg har mønste 6 så der må mangle en på hjemmesiden. Ved du hvad den hedder??? Det er jo lidt narværk hvis man mangler det ene mønster.

    SvarSlet
  2. Hej Karin jeg har lige tjekket, de er der alle. del 2 er denne her http://annkingstone.com/blog/2011/01/08/glad-tidings-of-cables-and-joy/

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.