tirsdag den 25. oktober 2011

Ø-strik


I søndags var jeg på workshop i Uldgalleriet med Anette Danielsen, hvor vi strikkede prøver ud fra nogle af de teknikker hun bruger i sin nye bog Kunsten at strikke en ø. Vi strikkede hele dagen, kun afbrudt af en skøn frokost, som kun Gitte kan finde på at servere.


Vi strikkede og strikkede, og snakkede. Jeg lærte faktisk et par nye trix, og dette er det bedste... Jeg tror ikke Anette har noget i mod at jeg deler lidt ud. Når man lukker af, så har den sidste maske det med at danne sådan en lidt lang træls ting, der minder om en snabel. For at undgå dette, anbefalede Anette, at man kunne strikke de 2 sidste masker ret sammen, og derefter trække lænken over (hvis det er en lænke aflukning). Det er et super trix, som jeg straks har taget til mig.


Og så er Anette bare sej, hun har total tjek på tingene, og er sprudlende at være sammen med. Glæder mig allerede til fredag, hvor jeg skal se hende igen til kreative dage. Det jeg var aller mest benovet over, var at hun lige kunne hive modellerne frem, fra ALLE bøgerne... Jeg må se at komme i gang med at samle min kuffert med modeller.... For det gør en forskæl, lige at kunne trække en model på, mens man taler om den.

Jeg kan lige afsløre at Anette har doneret en gave til den julekalender der kommer til at være på bloggen i december... det samme har Gitte, og mange mange andre... GLÆD DIG! Det bliver en fed kalender.

3 kommentarer:

 1. Tak for strikketips :o)
  jeg tror også det er en god idé at have de konkrete modeller med ..
  og den julekalender vil jeg helt bestemt glæde mig til .
  mvh Mona

  SvarSlet
 2. Julekalender ;O))) Jeg venter spændt!
  Jeg tror også det er en STOR fordel at ha´ de færdigstrikkede modeller, for mig betyder det SÅ meget at kunne se og evt. også prøve.
  Klem på Charlotte, du har vel ikke så meget andet at se til -SMILER!

  SvarSlet
 3. Tak Kirsten og Monaelisabeth, jeg glæder mig til at få julekalender på bloggen, der er mange gode pakker...

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.