søndag den 20. november 2011

Det første Bykaae Homeparty


Mimsen Aka Mirja på Ravelry, havde taget initiativ til at spørge om jeg ville undervise i 2-farvet strik, hvis hun kunne skaffe 8 strikkere. Jeg sagde ja - og 1,2,3 så havde Minsen oprettet en tråd i CPH-knitters


9 glade strikkere meldte sig, og DianaDk Diana lagde hus til. Der blev strikket rundt, men de fleste valgte den lidt mere udfordrende vrangside.


Og de der CPH-knitters, de strikker altså hurtigt, det var næsten ikke til at så et billede i fokus. Sax og Dufke eksperimenterede med at fører en tråd med på bagsiden uden at strikke den... Det lykkes rigtig godt.


Og 2 på en gang, det kan Dufke også,


Mazemo aka Malin, var  sød at samle en masse af os på på Ryparken.


Vibe Vibbereden, og jeg fulgtes hjem i S-toget, det var hyggeligt. Og så blev jeg jo lidt skruk, af at være i stue med en gravid...


Anne aka Cleopetra var også med, selv om det var lidt snyd, hun kunne jo det der flerfarvestrik ;-)


Jeanette aka Missjanet  havde jeg ikke set i måske 4 år, så gensynsglæden var stor... Jeanette var en af de første Københavnere jeg strikkede med.


Tak for en hyggelig søndag piger, håber I fik noget godt med jer, og har lært noget nyt :-)

8 kommentarer:

 1. Hej Charlotte, Diana og resten,

  og jeg siger tak for et hyggeligt arrangement :-)

  det kribler meget i fingrene for at få gang i håndledsvarmer nr. 2.

  Jeanette

  SvarSlet
 2. Og i ligeste måde! Fantastisk dag, jeg har afgjort fået udvidet teknik-arsenalet og dermed mulighederne for udfoldelse af mit ENORME kreative potentiale ;)

  Det var jo slet ikke så farligt :)

  SvarSlet
 3. Tak for i dag - det var SÅ hyggeligt ! Nu skal jeg bare komme mig over min "farve-forskrækkelse", så jeg rigtig kan komme igang ;)

  SvarSlet
 4. Jeg glædes over at se så unge strikkere.....

  SvarSlet
 5. Bodil, så vil du elske at se hvad der sker på håndarbejdesfremme. PT er jeg på strik 4 med Louise Klindt, her er vi havlt unge halvt ældre... tendensen er den samme på de andre hold. Flere og flere unge strikker, og det er skønt.
  Tak til I andre, jeg er glade for i nød eftermiddagen. :-)

  SvarSlet
 6. Ved min garnpusher er jeg altid den yngste der er inde og handle, selvom butikken er fyldt... Gad godt at opstøve nogen unge ligesindede strikkegale på min egen alder... Jeg kender INGEN i hele min omgangskreds, der gør i sådan noget... Gad ellers godt arrangere en workshop med dig her i Herning :-) Der er bare så langt for dig...

  SvarSlet
 7. Majer da jeg boede i Fredericia, vidste næsten ingen at jeg strikkede, og nu hvor jeg ikke bor der længere ved alle det. Og tænk mange af dem strikker også...

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.