onsdag den 30. november 2011

Krydret strik - modellerne kan ses 2 steder


Når man slentre ned af Fiolstræde ved strøget, møder man uldstedet, og i deres vindue kan man lige nu se mine modeller, og min bog... Billedet er taget i sidste uge, hvor der var så gråt og kedeligt, så der var ingen chance for at solen ville gå ind og tage farve fra mine modeller. Hvilket ellers er et stort problem når man har vindues udstillinger. Tænk Uldstedet har måtte genbestille bogen 3 gange, det er altså noget der giver små varme bobler i maven. Tak til alle jer der ude der køber min bog. :-)


På den gamle Remise har man i denne weekend kunne se mine modeller hos Uldgalleriet Gitte er min rigtig gode strikkeveninde, så hun var rar at invitere mig med. Nu og frem til Januar kan du også se mine modeller i Helsinge. Sammen med Uldstedet, 123knit og Rasmilla Uldgalleriet dem der har bestilt flest bøger. Det har overgået min vildeste fantasi, at den ville blive taget så godt i mod. 


Hvad der så bare slet ikke gør mig glad, er vores stormskade. Kanalerne i KBH steg voldsomt i timerne efter stormen, og vandet havde den frækhed at trænge ind i klæderne her ude på slusen. Mine bøger står selvfølgelig i kælderen, og nederste lag omkr. 300 stk, har fået vand.  Heldigvis er det havvand, så når man nu går nede i klæderen lugter der bare lidt af vådt papir. Skaden er sket, og nej forsikringen dægger ikke. Der står i vores kontrakt at der kan komme vand ind, og man bør sætte sine ting på noget der er hævet 20 cm fra jorden... Michael og jeg er blevet enige om at bøgerne skal tørre, og så må vi se, hvor galt det er... Under alle omstændigheder er det møj træls!

Lille note til alle jer der skriver i blogger, og får fejl bx-77j112 skift til Google Crome, så dur det igen ;-)

10 kommentarer:

 1. Stort tillykke med succesen med din bog og dit strik :-) og øv med kælderen..

  SvarSlet
 2. Øv hvor er det surt - men godt at du har fået så stor succes med bogen, det fortjener du ;O)
  Knus fra Kirsten

  SvarSlet
 3. Æv æv ÆV hvor surt :-(

  Men dejligt at det går så godt med bogen - og tak for sidst :-)

  SvarSlet
 4. Ih! hvor jeg nyder at se dine dejlige modeller og tillykke med din nye bog. Den må jeg vist ha købt.

  SvarSlet
 5. det ser bare rigtig flot ud....godt, der kommer noget ud af alt det arbejde!!!:-)

  SvarSlet
 6. Hvor det glæder mig at du har succes. og tak for en dejlig dag på Ærø.

  SvarSlet
 7. Skulle du få lyst til at sælge af de vandskadede bøger, så er jeg køber med det samme.
  Jeg er ellers ikke til masser af farver, men jo mere jeg får set på dine ting rundt i blog-land, jo mere fascineret og interesseret bliver jeg.

  SvarSlet
 8. Det kan være der kommer et lille vandsalg i januar, men kun på bøger der er lidt skadet... hvis der er sådan nogen, det er ikke til at sige endnu.

  SvarSlet
 9. Den bog står allerede på min ønskeliste :-) så jeg må til at øve mig i at strikke med flere farver uden at stramme garnet på bagsiden... håber der er nogle fif ;-)

  SvarSlet
 10. jeg kan godt forstå hvis der er rift om dine bøger - og dine modeller. De er hammerflotte.
  Ved du om der er nogen her i Aalborg der forhandler bogen ? Ellers må jeg kigge hvis jeg kommer til kbh.
  hilsen Mona

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.