fredag den 25. november 2011

SIFs billeder fra sidste del


En uge er nu gået siden del 3 blev lagt ud. Jeg har fået billeder fra de, der er blevet færdig. Samt mails fra en del der regner med at blive færdige snart. Jeg poster som altid billeder løbende efterhånde som jeg får flere ind på mailen. Husk at gem dem som GIF eller JPEG og mærk dem med jeres navn.

Jeg synes der er nogle flotte luffer, og freestyle broderiet er virkelig flot på dem alle. Glæd jer til at se resten her i denne blogpost.

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle flotte vanter. Jeg nåede desværre ikke at være med.Jeg følger med stor interesse din blog. Måske du har lyst til at min.http://anneliseskreativiteter.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare flotte. Faktisk burde man have dem alle sammen på samtidig. For de ser godt ud sammen. Jeg øver mig og øver mig på strik, så lige pludselig kan jeg måske også strikke de her. Det glæder jeg mig til!

  SvarSlet
 3. Tak Annelise, nu vil jeg lige tage et smut forbi din blog. Tak for at du deler adressen her. :-)
  Sidsel, dit strik på bloggen i dag, ser da fedt ud... du må snart udfordres mere... måske skulle jeg tag og prøve noget 3-d hælking, nu vi er ved det der med udfordringer.

  SvarSlet
 4. Det er nogle rigtig imponerende luffer, der er kommet ud af dette eksperiment. Godt gået allesammen.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.