mandag den 16. januar 2012

Tex-stilmesse 2012

I lørdags tog jeg toget den "lange" vej til Vejle, for at besøge Tex-stilmessen. Sikke en dag, inspirationen og glæden ved ens arbejde stiger virkelig til højdepunkter der er ubeskrivelige. Netop inspirationen får nærmest ingen grænser. Da mulighederne for at prøve ting af i alskens garner er mulige. Mine fremtidige nye arbejdpartnere er Canard og BC garn Og så har jeg selvfølgelig stadig samarbejdet med Filcolana og Karen Noe - Knitting by Kaae, er blevet en forretning, der rentfaktisk kan løbe rundt. Året 2012 bliver så godt, jeg kan mærke det... Og det takket været alle jer der har støttet mig her, i bogkøbet, på workshops. Nanna og Karen, der troede på mit design fra starten.

Og nu tilbage til messen. Hos Karen fik jeg mig endnu en god snak med Lotte Kjær Lotte har endnu engang lavet en super fed og anderledes strikkebog. Jeg tror vi fik snakket en lille times tid, en skam der er så langt i mellem os, for vi går virkelig godt i spænd. Men mon ikke vi får set hinanden til alle de spændende strikkebegivenheder der er rundt om i landet i år. 

Lene som jeg mødte første gang hos Edith der har Hønsestrik og har mødt mange gange siden... Har lavet endnu en skøn lille bog med smukke designs i lækkert garn, og med video til teknikkerne. Firmaet lille strik er vist også kommet rigtig godt ind i det nye år - Tillykke Lene. Jeg ved vi ses snart igen :-)

Hos Filcolana, var det let at få tiden til at gå, jeg tror jeg sad et par timer med det føles som en halv. Jeg fik hjulpet en del kunder med at vælge farver til bogen, en sand fornøjelse... Jeg må indrømme, at jeg nyder det... I fredags i Rasmilla, var jeg virkelig i mit es. Kunne bestemt godt stå i garnbutik en dag eller to hver uge, eller bare vælge farver for folk.

Nanna havde to bøger med, den skønne Home Made, af de 3 skønne kvinder, Rachel Søgaard, Stine Hoelgaard Johansen og Karen Marie Dehn Her møder Krydret strik Home Made. Taljetørklædet er sat som halsklud til den skønne blå trøje, det ser jo ganske godt ud.

Tak Nanna for at du tog min bog med endnu engang

7 kommentarer:

 1. Hvor er det fedt at dine designs bliver godt udbredt i lille DK. Jeg håber for dig at mange flere får øjnene op for dine flotte ting! Tillykke med successen og mere held og lykke til dig i 2012.
  Jeg ser dig fx gerne som gæste designer i Strikkemagasinet eller som designer af en super sej pigebluse i størrelsen 6-8 år ;-)
  Jeg er selv på vej på messen i dag, så tusind tak for dit indlæg. Jeg har en masse inspirerende ting i vente, kan jeg se ;-)

  SvarSlet
 2. - Dejligt, når ting lykkes - fortsat god vind, Charlotte!

  SvarSlet
 3. Tillykke Charlotte med al den fremgang, og mange forretningspartnere.
  Det lyder som et spændende år

  Stine:))

  SvarSlet
 4. Hvor ER det spændende at følge dig, Charlotte:-) At du nu kan begynde at leve af det, er fuldt fortjent! Og selvfølgelig til stor fornøjelse og glæde for os strikkere, som allerede ser frem til nye modeller fra dig. Stor "smiler" ved tanken om dig og Lotte Kjær i skøn forening....det undrer mig ikke, at kemien passer, - I er begge noget af det sødeste og inspirerende der nogensinde er truffet i strikkeverdenen:-) Kh Helle

  SvarSlet
 5. Det lyder som en rigtig god oplevelse - og mulighed for masser af nye kontakter :o)
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
 6. Tak for de søde ord til jer alle, ja det bliver rigtig spændende at se hvad 2012 byder på... Og ja, gæstedesigner i strikkemagasinet kunne være så stort...

  SvarSlet
 7. Smart med halsklud, så behøver jeg ikke at vente på at jeg får en talje, til at strikke det fine bånd ;-D

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.