torsdag den 23. februar 2012

Kursus - begynderstrik


I går aftes startede jeg mit kursus i begynderstrik op, inde hos Rasmilla garn i Hallandsgade på Amager. Mine 2 kursister er Sidsel og Susanne De er begge meget dygtige hæklepiger, og har også begge haft et strikketøj i hånden før. På forhånd havde vi skrevet lidt frem og tilbage om, hvad de gerne ville. Rasmilla designet Linnea er en af strikkeønskerne, sokker er det andet.. Så jeg kogte opskriften ned til et par pulsvarmer, i går arbejdede vi med at læse og forstå, det der sker når man laver "snoningen". Ja så så selvfølgelig med at have det i hænderne, så strikkefastheden, kan blive jævn og fin, inden selve blusen og sokkerne.
Sidder du nu og tænker at du gerne vil med på dette kursus, så er der stadig 2 ledige pladser, kik under workshop, og skriv til mig.
Tak for i går Sidsel og Susanne, det var rigtig hyggeligt. Glæder mig til næste gang, hvor vi skal igang med at strikke Sokker og bluse

5 kommentarer:

 1. Ja tak for i går. Strikkede lidt videre da jeg kom hjem og utroligt nok gik det meget godt. Har dog lavet en slem fejl, men så bliver guderne heller ikke vrede ;-)
  (jeg begynder først at pille op når jeg har strikket i lige så mange år som dig)

  Kh Sidsel

  SvarSlet
 2. Det var da en god ide at holde kurser på den måde. Held og lykke med det.

  SvarSlet
 3. Jeg var inde og se på Sidsels blog, og hun er da kommet godt i gang med at strikke, takket være dig

  Stine:))

  SvarSlet
 4. Jeg takker også for i går, det var bare rigtig hyggeligt! Jeg spidser strømpepindene og glæder mig allerede helt vildt til næste onsdag! PS: Hvad hed mærket på den rundpind du brugte?

  SvarSlet
 5. Sidsel, jeg var mange år om at trævle op... det er noget der kommer med strikkealderen ;-) Karin og Stine - TAK
  Susanne din blog er for skøn, er vild med de små dyr. Pinden hed Addi. De er i butikken.
  Glæder mig meget til næste onsdag :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.