fredag den 16. marts 2012

Gammel slager i nye klæder.


Nogle af jer husker den måske, min "Gul gør glad" fra hendesverden tillægget sidste år. Rettighederne er mine igen, og nu kommer den til salg som PDF download på Ravelry og som print i Rasmilla. Linda den hurtige strikker, har allerede fået den af pindene, Sanne har fået den på gine i butikken - Så ja det er bare mig vi venter på...


Garnet der er brugt til den i Sannes lille fine Rasmilla butik er Mohair By Canard, som selvfølgelig kan købes i butikken. Det er død lækkert garn, så har du ikke prøvet det endnu, så kan jeg kun varmt anbefale det. Det er ikke i mange farver, men de der er er meget fine. Jeg er mest til denne sorte, eller den nye rosa.


Er du mere til farver med knald på, ja så skal du have fat i Kit seta fra Mandil, der bla forhandles i Uldstedet. Den gule er i Kit seta.

5 kommentarer:

 1. Hvor ser den fin ud ;)

  Knus Yt

  SvarSlet
 2. Det glæder jeg mig til, for jeg har en lækker rød mohair som vil være flot til den.
  Tak for sidst søde Charlotte!

  SvarSlet
 3. Smiler ja tak for sidst Elsebeth, det var hyggeligt. Hvordan går det med Garam Masala...

  Yt, rygtet her over på djævleøen, siger at min bog bare ligger så fint i butikken... Det blev jeg jo rigtig glad for at høre. TAK.

  SvarSlet
 4. Det går rigtigt godt med garam masala. jeg skal lige færdiggøre min poncho fra rasmilla, "clementine", men har strikket 20 cm af garam masala og elsker hver omgang.

  SvarSlet
 5. Ej hvor dejligt. Jeg har forsøgt at finde opskrift på hendesverden.dk uden held... Synes bare sagen er så flot, så det kunne faktisk godt tænkes at blive den første bluse-ting jeg laver til mig selv ;-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.