fredag den 2. marts 2012

Orange


Okay, det tager måske lidt overhånd med nye projekter i denne tid. Nu må jeg altså ikke slå op på mere, før bare et af dem er kommet af pindene. Det bliver nok ikke den her der først bliver færdig. Jeg strikker på P 3 med Arwetta ekstra fin Merino fra Filcolana. Jeg har selvfølgelig valgt en stærk farve. Orange er næsten lige så fin som gul, og er dog også blevet spået til at være en af de nye modefarver. Orange er klart en af de farver jeg holder meget af - sammen med alle de andre klare stærke farver. Her arbejder jeg med en fin snoet ribkant, et brombær mønster og så nogle lækre runde ærmer. I teori og på tegning holder konstruktionen max - men om den også holder når den kommer af pindene vil tiden vise. 
Hvis du som mig er helt vild med denne varme gulerods farvet garn, så er der et direkte link til et hurtigt webkøb her hos 123-knit. Og et link til andet der er strikket i denne skønne farve og ja den er god nok, i har også set den i brug her før, nemlig på snabelsutskoene.
Hvordan har I det med orange, tror I også det bliver sommerens/efterårets store hit... Som i lillahittet???

JEG TROR PÅ DET!

7 kommentarer:

 1. Jeg æææælsker orange ...........hvis den er flot med tilstrækkeligt rødt i - og levende.
  Hvis den er død og mat, er den rædselsfuld.
  Arwettas Gulerod ser dejlig ud.

  SvarSlet
 2. Nu ser jeg jo en del blomstersammensætninger, og min favorit er mørkerøde roser sat sammen med rigtig orange, det er bare så flot

  SvarSlet
 3. Jeg er normalt alene om at elske orange, så super at du strikker i det.

  Silje

  SvarSlet
 4. Jeg elsker også orange ;-) har strikket adskillige projekter i flere forskellige nuancer! Jeg er meget mere til orange end til gul - mest af praktiske årsager, fordi gul associerer jeg med sommer og der fungerer det bare ikke i forhold til små dyr!!!
  God arbejdslyst og god weekend ;-) Håber du strikker lynhurtigt ;-)

  SvarSlet
 5. Ejer ikke et eneste stykke orange beklædning, og det skal godt nok være i godt selskab med andre lækre farver, før det ryger i min garderobe (/stash). Men jeg kan jo egentlig godt lide sådan en flot sol/ild-orange sammen med gul og andre røde nuancer..
  Men dør lidt indeni, når den er sat sammen med grøn, blå og brun, no like.

  Ps. Jeg er åbenbart en robot. Jeg kan i hvert fald ikke læse og gengivede rigtige bogstaver.. Ok, 4.forsøg, here goes..

  SvarSlet
 6. Jeg er virkelig spændt, på om tesen om orange holder. Silje, det er nu vi skal slå til, og holde øje med butikkerne, og rapse alt orange til os.

  SvarSlet
 7. Ja, ja da, jeg er sikker på at der kommer masser af orange til solbrun hud her til sommer. Men et lige så stort hit som den lilla nu har været i flere sæsoner og stadig er det, tror jeg ikke.

  Stine:))

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.