fredag den 9. marts 2012

Strikkekursus ved Kaae


I onsdags blev der strikket til den store GULDMEDALJE, Sidsel og Susanne fik strikket deres første strømpehæl. Begge piger har jo tjek på både at strikke og læse opskriften, mens vi snakker lidt. Det er ret godt gået - Man kan faktisk ikke helt kalde dem for begyndere.


Det er lidt hyggeligt med sådan et meget lille hold, for vi når en masse. Tiden, den skal der evalueres på, er 2 timer nok, skulle det hellere være 3 timer hver gang, og så bare forkorte til 4 gange???


Linneastømpen, Sidsel strikker også på Linnea blusen hjemme - Ja de er flittige og laver mange lektier ;-) Hvilket jo er en fordel, for at få det ind. Og kan man lide en god udfordring, er det rigtig fint at arbejde med noget der ikke er helt let. Youtube er en god ven ikke Sidsel.


Susanne er også klar til at begynde på en bluse, jeg mener bestemt at det var denne pinke sag fra Familie Journalens strikkekartotek. Jeg kan varmt anbefale et kik forbi, her er masser af gode sager, fra gode designere.

Jeg glæder mig til onsdag, i mellemtiden følger jeg med på bloggene. 

8 kommentarer:

 1. Tak for en hyggelig aften! Jeg synes det er virkelig fedt med sådan en kick-start ind i strikkeriet. Jeg er simpelthen for utålmodig til at gå stille og roligt frem. Jeg synes egentlig at to timer pr. gang er fint - selvom det slf er lidt kort. Men så når man at tænke lidt mellem hver gang... og lave lektier... jeg tror faktisk jeg vil pille strømpen op og starte forfra. Størrelsen er midt imellem Luna og mig, så den er ikke så brugbar og hælen kunne godt være kønnere... skal nok have den klar til når vi næste gang skal strikke tå :-) Og måske farver?

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dygtige og ambitiøse "begyndere" :)
  Det lyder altså som en knald-hyggelig måde at blive strikker..

  SvarSlet
 3. Hi hi, det var godt nok en orange bluse fra Hendes Verden jeg ville kaste mig ud i (men som du ved er jeg startet på en børnevest i stedet - og endnu engang 1000 tak for hjælpen i fredags) :-)
  Jeg synes også det passer fint med de 2 timer - dog kunne man ind i mellem godt bruge lidt ekstra tid (når man som jeg har tendens til at pille pinden ud hvor maskerne sidder på.. ups..)

  SvarSlet
 4. Spændende, kommer der snart nyt hold? Natalie

  SvarSlet
 5. Kære Natalie, 1000 tak, ja der kommer nye strikke hold for begyndere/ nye strikkere på kalenderen snart, enten på hjemme adressen i Strøby Egede eller hos Rasmilla. Så hold øje med bloggen :-)

  SvarSlet
 6. Hej, laver du nye strikkekurser her i '13?

  Kh
  Katrine

  SvarSlet
 7. Hej, laver du nye strikkekurser her i '13?

  Kh
  Katrine

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.