tirsdag den 3. april 2012

Möbiuspandebånd uden vrangside


Som fortalt før, var det på kurset med Kerstin, at jeg fik øjnene op for teknikken "snoning uden vrangside".  Efter kurset, var jeg fast besluttet på at bryde koden der hed, snoning og hulmønster uden vrangside. Og det lykkes! :-) Det er i første omgang blevet til dette möbiuspandebånd. Der er strikket i Treking fra Zitron og Angorett fra Tant Kofta. Pandebåndet egner sig rigtig godt til dette forår, hvor vejeret ikke rigtig kan beslutte sig for hvad vej det vil gå. 


6 kommentarer:

 1. Hej, jeg glæder mig vildt til at se fortsættelsen af Møbius båndet, jeg er vild med det bånd. De flotteste "halsedisser" kan man lave, men hvad kommer der nu?
  Forestil dig,at være vikar i en 2. klasse i matematik, og lade dem få glæden ved at lære noget der kan bruges. Lad dem lave et Møbius bånd i papir, vise dem, det er det jeg strikker- de er målløse, og klør på med krum hals.
  Hilsen Kiks

  SvarSlet
 2. Smiler tak Kiks, opskriften er netop klar, og til salg på ravelry. Ja min 4 kl elsker også möbiusbånd. Det er ren magi ;-)

  SvarSlet
 3. Hjælp, 1,opskrift er nok, men 2 er 1 for meget!!!
  Der kom ingen, så jeg trykkede igen, øv det var dumt, kan du slette den ene? :-) hilsen Kirsten

  SvarSlet
 4. Möbius var precis vad jag tänkte på när jag såg proverna från wotkshopen =) Solgul och vårfin!

  SvarSlet
 5. Min finger er øjensynlig ikke hvad den har været, jeg har endnu ikke fået min opskrift/ er den ok, eller er det mig? Hilsen Kirsten = kiks

  SvarSlet
 6. Hej Kirsten, jeg håber du har fået din opskrift, jeg har refunderet de 30 kr. og annulleret køb 2. Hvis du ikke har fået opskriften, så kontakt mig igen, det er min første salgsopskrift online. Tak for tålmodighenden.
  Janette, glæder mig til at se hviklen möbius du får lavet ;-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.