lørdag den 19. maj 2012

Farve-hjælp fra The kangaroodyer


En anbefaling. Nu hvor jeg selv vil udvikle en farve guide, ser jeg selvfølgelig på hvad andre har lavet, derfor har jeg bestilt denne farve pallette fra the Kangaroo Dyer. Gail  Callahan har udviklet farve paletten, hvor du let kan kombinere farver der harmonere. Jeg bestilte produktet med min paypal, og 14 dage efter modtog jeg denne lille sag med posten, nu glæder jeg mig til at prøve den af. Men kort fortalt går det ud på at du finder en farve, der ligger meget tæt på det garn du vil strikke med, så viser den dig de farver der ligger lige omkring, som du kan strikke sammen med i fx striber, det er de 9 farver der er vist i cirklerne, og så er der det mere spændende, nemlig striben forneden, her finder du farverne der komplementere din farve, det er altså her du finder de farver der er gode at strikke dit mønster med.Har du styr på farvecirklen, synes jeg ikke du skal købe den. Hvis du vil vide mere om produktet, så læs  mere her

2 kommentarer:

  1. nejnej charlotte, det må du ikke!! Det der gør dit strik så specielt er dine farvevalg, som ikke ligger i afstemt pænhed og fiskedsommeligt, men i udfordringen af alle de gængse sammensætninger. Smid den ud!!!

    SvarSlet
  2. Smiler bare rolig Linda, jeg vil ikke bruge den til mit design, men har lovet en masse søde kursister, at jeg løbende vil anbefale farveguides til de der har det lidt svært med farver. Bykaae strik, bliver ved med at være lidt "krydret" ;-)

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.