onsdag den 20. juni 2012

Persisk Nordisk Re-mix for BC-Garn, Inspiration


Jeg elsker solopgangen, jeg kan aldrig blive træt af den.  Lige nu er den rigtig god når jeg lige er stået op kl. 05:00. Her til morgen fik jeg med søvn i øjnene taget dette billede, som jeg bare må dele med jer. For det er netop solopgangen over havet, der var/er inspiration til trøjen jeg skal aflevere til BC-Garn om et par uger. Heldigvis er det sådan med sol opgange, at det er smukke uanset hvor du befinder dig, om det er i byen, på landet, ved vandet eller i skoven. Solopgange går ind og rør ved noget sart og smukt i en.Gulvet på Hovedbanegården har svagt inspireret til mønsteret og blusens form. Det er en inspirations kilde jeg slet ikke er færdig med at arbejde med. Hovedbanegården er et skatkammer af inspiration.


Sol mønsteret, er inspireret af de gamle solmønstre, og er fundet i en gammel bog for mange år siden, og tegnet som skitse, ærgerligt at jeg ikke fik skrevet titlen ned! Det var nemlig en super fantastisk bog.


Jeg håber på det gode sommer vejr er på vej tilbage, så jeg igen kan sidde ude og strikke, nyde fuglenes sang, insekternes summen, havets bølge-sang, og duften fra den varme hybenbusk... IDYL4 kommentarer:

 1. Balsam for sjælen kan det vist kaldes. Selv elsker jeg svenske skovsøer - sådan 100 % stilhed - hvor man kan høre en hoveddør åbne på tværs af søen. Og det sorte dyb som søen udgør på stille dage. Jeg kan slet ikke få nok

  SvarSlet
 2. Genialt at tage inspiration fra hovedbanens flotte gulv.

  SvarSlet
 3. Ja sådan en ø i en sø i Sverige, er det ultimative drømme sted...

  Men tror ikke jeg kunne undvære byens puls, og de skæve inspirations kilder, så som et gulv på vej til job.

  SvarSlet
 4. Sjovt at læse om dine inspirationskilder. Jeg har flere skitser/fotos liggende, som netop kun er blevet taget, fordi jeg kunne bruge det til inspiration til en quilt.
  Elsker også synet af vandet. Forskellige farver hver morgen, et syn jeg slet ikke kan undvære efter at have boet her i mange år, hvor du nu også bor.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.