lørdag den 21. juli 2012

Mail fra Lene - Inspiration efter krydretstrik workshop i Uldstedet


Jeg elsker at få mail, fra mine kursister, og denne gang er det Lene, der har sendt skønne billeder. Lene var på Krydretstrik workshop i Uldstedet i Lyngby for nogle måneder siden. Efterfølgende har hun strikket denne skønne kjole, men søde bobler i skønne farver til sin datter.


Og en super modig tunika til sig selv, se lige de farver, det er da til at blive glad i låget af, det er Dhaniya, der er inspirationskilden og de fine pulsvarmere. Lene har strikket i Kauni.


Og for en detalje freak som mig, er denne hals jo bare et hit, smykker er helt unødvendige i denne farverige sag. Flot er den, Lene og jeg deler glæden ved farver, skønt!

5 kommentarer:

 1. Det er også nogle super fine ting Lene har strikket. Især lillepigens kjole, wauv en smuksag.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Det er da inspiration så det gør noget. Tænk at strikke sådan en fed trøje, og Dhania er så nem at se i den. Den ville jeg gerne strikke.

  SvarSlet
 3. Tusind tak for de søde ord :)Er noget der virkelig varmer sådan en hjemmestrikker, der ofte har en masse underlige idéer der bare MÅ og SKAL ud :) Og man kan jo ikke andet end blive inspireret af Charlottes smukke og lækre strik ting, så det er jo nemt og lige til at kaste sig ud i sine egne projekter :)

  Elsebeth mht min tunika a la Charlotte, så kunne vi da nok godt finde ud af noget med en opskrift, men pt har jeg ikke helt tid til at få sat mig ned og skrevet en.... jeg har gang i to temmelig vigtige projekter, som jeg bare må følge til dørs - det ene er babytøj til min ældste datters kontaktperson, som går på barsel i slutningen af august, og det andet projekt er blevet et hjertebarn for mig - jeg er nemlig blevet medlem af en gruppe på facebook, hvor vi strikker til neonatal afdelingerne på skejby og odense sygehus. Og alle de små guldklumper der har fået sådan en hård start på tilværelsen har hårdt brug for al den strik der kan produceres i ren bomuldsgarn, så jeg sidder og strikker meget meget småt babytøj :) Det er dejligt at kunne hjælpe andre på den måde, men samtidig også temmelig vemodigt fordi det er så småt så småt.

  Men regner med en dag ved lejlighed at kunne lave opskrifter på både tunikaen og Mathildes kjole :)

  OG Charlotte tusind tusind tak for den flotte omtale af mine ting - super dejligt at du ville lægge det på din blog :)

  Knus Lene

  SvarSlet
 4. Så lidt Lene, håber dig og Elsebeth finde ud af noget med trøjen :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.