mandag den 27. august 2012

Når lærken slår sin trille - design for Bc Garn


Jeg er ved at lave strikkeprøve til min sæt til BC-Garn. Jeg skal strikke i deres øko bomuld der hedder Alba. På p3 glider det nogenlunde og giver en fin strikkefasthed. For mange år siden, forsvor jeg at jeg ALDRIG ville strikke i bomuld, - min strikkefasthed var grim, det var slasket, og så var det meget svært at få pænt. Men i dag er der altså sket noget, enten med mig eller med bomulden... Det bliver jo pænt.

Det var meningen at diagrammet her skulle strikkes på, men efter en snak med Marianna, blev vi enige om at det ville være fed at brodere det på. Om det bliver med maskesting eller korssting ved jeg ikke helt endnu, det vil jeg lige lave et par prøver på. Og det er faktisk det jeg er ved at strikke lapper til nu :-) Bærestykket på nederdelen, skal nok strikkes i vævestrik for at give en fastere form, og lukkes med  knapper eller lynlås.

2 kommentarer:

 1. Lyder helt vildt fedt! Glæder mig til at se nogle billeder af arbejdet. :-)
  Og jeg kunne ikke være mere enig, det er svært at få et ordentligt udseende på bomuld, når man strikker med det! Har aldrig selv været særlig snild med det strikkefasthed... og bomuld gør den ikke bedre.

  Ha' en go' Mandag.

  SvarSlet
 2. Ihhhh, korssting kunne være fedt! Den bliver bare federe og federe, den nederdel, det bliver klart et mønster, jeg må have fat i, når det kommer så langt. Godt, den lige blev det længere!

  Jeg har i øvrigt haft det på samme måde som du med bomuld, men på mirakuløs vis, så "gik det væk" efter at have været tvangsindlagt til at strikke 8 djævlehuer i bomuld til mine små tvillingenevøer i foråret. Nu nyder jeg at strikke på en skøn bomuldssweater til en af de andre nevøer. Det er sjovt, som det der med at øve sig, det virker ;)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.