tirsdag den 25. september 2012

Garn til nye projekter


I Dimserier - noget man også kan strikke, er endnu ikke alle produkter strikket, af disse dejlige ngl bomuld fra Strikkebogen, skal der strikkes små gæstehåndklæder, med et grafisk mønster i. Dybt inspireret af dem farmor altid strikkede til køkkenet. Dem kender du helt sikkert, de har en retrille kant og så et ret og vrang mønster der danner firkanter.  Sådan nogen bliver det ikke helt, men lidt der hen ad. 


Og her kommer mit Japanske sjal, i gobelin strik, inspireret af  en pachworkblok der hedder Japansk pachwork. Garnet er luksusgarn fra Rasmilla Sjalet bliver strikket kvadratisk, og så foldet sktåt over midten, syet sammen, og så måske kvaste eller en blondekant. Det er ikke helt bestemt endnu.


Og så lige et sidste billede fra det vilde vejre i går. Jeg står på en stor sten, der ligger bag i haven ud mod stranden, og vandet er helt oppe ved den, normalt er der en 3-5 meter strand før vandet. Michael og jeg tror nok det var oppe på græsset i går, men det var mørkt, og for meget vind til vi ville gå ud. Og se, mit tørklæde/poncho er færdigt, dejlig mange farver. Altså det er jo en poncho, men den kan også bæres som et tørklæde som jeg gør her, den luner godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.