fredag den 14. september 2012

S.I.Fs - pynt din cykel med strik


Velkommen til sensommerens Strik I Fællesskab. Jeg har mange tilmeldinger på Facebook. Og som altid, vil der gå en uge mellem hver post.
Det er som sagt cyklen der skal pyntes lidt. og vi starter med et skørt til bagegabæret. Du skal altså måle, det stykke på din cykel, som jeg har målt her. 
Højden på "trekanten" 27 cm 
bredden på det smalleste sted 11 cm
og bredden på det bredeste sted 40 cm Denne fredags post går ud på at vælge garn, og finde strikkefastheden på 10 gange 10 cm. Garnet er altså valgfrit - og ja vi skal også regne lidt. Jeg har valgt peruvian highland fra Filcolana, og strikker i rester, så det er altså en stribet sag. Min strikkefasthed er 17 masker og 24 pinde på 10 gange 10 cm.Og bliver man helt vild med at pynte sin cykel, kan den ende med at se ud som denne. Den er set på Texstilmessen i Vejle august 2012.


Du skal nu
Vælge garn
lave en strikkeprøve, så du kan regne din strikkefasthed på 10 gange 10 cm
måle trekanten der holder dit bagagebærer
poste dine mål her, evt uploade billeder til Facebook gruppen som du finder her
Garnforbrug og pinde er ikke ens for os alle, men jeg anbefaler varmt at du finder din restekurv frem, og vælger noget garn der er ensartet.

1 kommentar:

  1. Jeg formoder, at målene er længde og bredde på selve bagagebæreren og højden på sidevinklen?? Mine er 16x37sm og højden 37cm. Kan man ikke se andres kommentarer, eller er der ikke nogen??
    Venlig hilsen Daisy

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.