onsdag den 26. september 2012

Til designmøde hos Mohair by Canard

Der er røget nye ordre i kalenderen, en kjole, en cardigan og en bluse. Og så en lille øv... Et af mine design er blevet kasseret, det passer ikke til målgruppen. Det var min poncho - så den har jeg med hjem igen.

5 kommentarer:

 1. Målgruppe mig her og målgruppe mig der. Og markedet. Nogle højst mystiske størrelser, som har meget stor magt, selvom de slet ikke findes i virkeligheden. Men det gør din poncho, som jeg synes er totalt fin. Er jeg så ikke målgruppen? ;-)

  SvarSlet
 2. Smiler jeg besluttede at den kommer i min bog med tilbehør, jeg er nemlig selv rigtig glad for den. Men nu er jeg jo også til farver og noget der ikke er for pusse nusset. Men det er der jo nogle andre der er - for smag er smag, og smag er ikke ens, og SKAL ikke være ens, det ville være kedeligt.

  SvarSlet
 3. Jag tycker att det finns minst en poncho i varenda tidning och varenda reklamblad för stickat, som jag ser. Så det där med målgrupp begriper jag inte riktigt heller. Jag tycker ponchon är urläcker och väntar bara på att få se boken!

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Lad dig ikke gå på af det, du laver så mange smukke ting, så det må helt sikkert være de folk på bladet, der mangler stil. Jeg glæder mig til at se ponchoen i din bog.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.