lørdag den 6. oktober 2012

Kystvejen


Vi vil gerne have glasmosaik i køkkenet, altså ikke på en hel væg, men en kant hele vejen rundt langs bordpladen på 25 cm, det er nemlig lidt lettere at holde pænt end en væg med væv... Så vi har kikket og kikket - OG KIKKET. b.la. hos Sicis, og vi har set lidt live hos Næstved flise import. Først kikkede vi på den med striber.


Og nu er vi jo ret glade for rød begge to, det er vores fælles farve, altså den vi er helt enige om er en fed farve... Det bliver bare så tungt.


I striber som her på en stor flade er den røde SÅ fed. men igen klemt sammen i vores lille køkken, nok ikke så fed.


Og sidst men ikke mindst så har vi set på denne her, men lidt sølv i, den er giga fed, men måske også for mørk... Tror vi skal kikke lidt mere på mosaik... Har du mosaik i dit hjem, vil jeg vildt gerne høre din mening, er det let at holde? Og så vil jeg så gerne se billeder, høre om hvor du har købt dem osv.. Altså erfaring med Glas mosaik.

4 kommentarer:

 1. Hej Charlotte. For mig er der ingen tvivl. I skal naturligvis have mosaik i dit eget design. Du bruger jo mange dejlige farver når du strikker, så det er da bare med at transformere et af dem om til rødt. Er sikker på at det vil blive sk... flot.

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte. For mig er der ingen tvivl. I skal naturligvis have mosaik i dit eget design. Du bruger jo mange dejlige farver når du strikker, så det er da bare med at transformere et af dem om til rødt. Er sikker på at det vil blive sk... flot.

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte
  Imorgen når jeg kommer hjem fra campingvognen, skal jeg sende dig billeder af mit badeværelse hvor jeg har glasmosaik på de 2 af væggende, bla i busenicen, det er super nemt at holde rent og pænt og vi har meget hvid i blandet lidt mørkere nuancer, det tog min mand 3 dage at sætte op fordi jeg har lavet mønster i det. :-)
  Hilsen Anni

  SvarSlet
 4. Fedt, det glæder jeg mig til at de - tak

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.