onsdag den 24. oktober 2012

Vil du støtte pakkekalenderen i år?


Nu er der ikke længe til jul, og jeg samler ind til de 24 pakker der skal i Bloggens julekalender. I år tænker jeg det skal være lidt anderledes, man kan biddrage på forskellig vis... Altså vælge én eller flere af de 3 punkter.

1: sende en lille jule historie, der skal være en del af lågen på mail mærket jeg støtter pakkekalenderen på bykaae send den til knitting SNABELA bykaae PUNKTUM dk
2. give en pakke til en låge, der skal sendes ud send et billedetil knitting SNABELA bykaae PUNKTUM dk  (det er dig der sender ud)   Der er nu 24 pakker, jeg tager gerne mod flere gaver, disse vil blive brugt som måneds gave på bloggen, så vil du vise dit produkt frem, uden at bruge reklamepenge, kan det være løsningen for dig - Det vil kun koste gaven :-) TAK til alle jer der allerede har givet gaver.
3. garnbomb et sted, ved at strikke en jule ting, hæng den op i gadebilledet, send et billede til knitting SNABELA bykaae PUNKTUM dk. 

Hver dag vil der forhåbelig være en lille historie, en pakke og nogle fede garnbombede bybilleder der kan blive vist frem på bloggen.

Alle kan deltage, både i selve det at give eller vinde, se evt under december 2011 og se hvordan vi hyggede os med skønne gaver sidste år. Jeg håber både butikker og private vil være med igen i år.

Og så tikker mails ind fra de søde gavegivende skønne strikkevenner
Frem over vil jeg opdatere her hvem der giver gaver
Sidsel Sangild
Louise Klindt
Rasmilla
byHronnsa
Bykaae - selvfølgelig
Filcolana
Karen Noe
BC-Garn
Rachel Søgaard
Lene Holme Samsøe 
Millbomdesign
VickeVira
Thinkingspace  ved Erika Brandt
Mohair by Canard
Annette Danielsen
Karen Marie
Lykkefanten
Signest
Ellen Holm
tina fra Tichtach
Uldgalleriet
Garnheksen
Frusommer
Strikkegarnet
Lisa Renner

Og hvem der skriver historier
ByHronnsa


Garnbombninb
Dana Watsham
Charlotte Kaae1 kommentar:

  1. spændende....... jeg har skrevet mig som fast læser af din blog - for jeg skal da lige lure hvad det går ud på. Måske kan jeg bidrage med noget til næste år, når jeg har set hvad du laver :-)

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.