fredag den 2. november 2012

S.I.Fs cykelsadelbetræk del 3


Betrækket på min cykel kan tages af og på, derfor har jeg strikket en 65 cm lang hestetømme over 3 masker, som jeg har trukket gennem mit ombuk i kanten. Efterfølgende har jeg strikket et hjerte, syet det fast og broderet en cykel med bagsting. Del 1 og  Del 2 finder du ved at trykke på linket.


Den foldede kant, buk kanten 1½ cm om på vrangsiden, og sy.


Hjertet Slå 3 m op, alle ulige pinde vrang. p2 og til du har 17 masker på pinden, øg med en maske i hver side, slut med en vrangpind. Strik 4 pinde glat. Strik nu 2 r sm, 5 r, 2 r sm, vend, 7 vr, vend. 2 r sm 3 r, 2 r sm, vend 5 vr vend - luk af, men lad sidste maske blive på pinden, og med fastmasker føre du den ned  til din masker du har på hvil, før den over på venstre pind. og gentag buen på venstre side af hjertet. Sy hjertet fast på betrækket og med bagsting syr du et motiv, f.eks. en cykel.


Med min pom pom maker fra Clover, har jeg lavet 2 pompom's og syet på min hestetømme, så den ikke kan forsvinde ind i mit ombuk.

God fornøjelse, jeg håber du nyder den lille strik i fællesskab, og er med igen i december, hvor vi pynter det danske land med strikket julepynt. se punkt 3 i følgende link 

1 kommentar:

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.