fredag den 28. december 2012

Sokker fra tåen op - fod

Jeg strikker på foden nu, men efter som jeg kun får strikket om aftenen foran tv'et, ja så går det lidt langsomt.
Jeg ved der er flere der er sprunget med på at strikke sokker, det er Lis fra med på pindene, Anne og Vibberten (pinligt, har det rigtige navn på tungen, men ud kommer det ikke).
Lis overvejer at hoppe på en p5, Vibberten anbefaler Judy Beckers magic cast on, og henviser til Irenes skønne hjemmeside på pinden hvor der findes en video... Jeg bruger selv ofte Irenes hjemmeside, og der er linket til hende i siden ad bloggen. Anne, havde lidt start problemer, det er nemlig ikke helt let at starte sokkerne.
Så har min dejlige strikkedame Susan anbefalet en opskrift, wendyknits.net toe up with a difference. Den er på engelsk, men ser dejlig let forståelig ud.
Jeg håber flere melder sig til denne spontane S.I.Fs strik i fællesskab, her er ingen opskrift, men vi strikker aller sokker.

2 kommentarer:

 1. Godmorgen, jeg er også stadig med, men dog kun nået halvvejs på foden, så du er foran, så ro på....

  Det er lidt sjovt og nu skal jeg lige ind og læse lidt mere fra dine links.
  Jeg var inde og se på den der blev anbefalet men det var ikke lige i torsdags jeg var klar til det, så lige nu skyder jeg fra hoften. Når hælen nåes skal jeg have en løsning (smiler stort) Men det er sjovt med sådan et spontant projekt.

  Jeg har også lavet blogindlæg men dog uden links til dig men det få jeg da lige lavet om på.

  God lørdag

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Smiler, jeg skal nok vejlede når, jeg når til udtagninger til vrist, vendepinde og hæl. God lørdag til dig også. Husk jeg strikker først på sokken i aften igen, så, her er helt ro på, er 3 cm fra udtagningerne... Det mål kender du ved at dele fodens længde + 1 cm, delt med 3, gange 2... Altså 2 tredjedele.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.