tirsdag den 6. november 2012

For sur til strik

Sidder i toget, for sur til at at strikke. Så du får et billede fra før jeg cyklede til toget... Hvor det også bare lå... Jeg er så sur at det går betydeligt ud over min strikkefasthed...

7 kommentarer:

 1. Hvad i alverden er det der gør dig så sur ? - håber det går over snart :) så strikketøjet vokser ;)

  SvarSlet
 2. Åh hvor jeg føler med dig! Der er ikke meget værre end vandskader - det virker uoverskueligt, men op med humøret, der er lys forude :))

  SvarSlet
 3. Kan du ikke brodere ovenpå de gule fejl ? Det er bare så smukt at se på, ud over den skønhedsfejl.

  Kh. Lis, som håber du er blevet lidt gladere nu

  SvarSlet
 4. Øv for pokker, kan godt forstå at du er sur, sikken en omgang i går, vand ind allevegne. Jeg håber at det går, kh. Stine:)

  SvarSlet
 5. Det kan jeg virkelig godt forstå. Puha, sådan at få en brat vandskade. Jeg hat virkelig, virkelig ondt af jer, selv om jeg godt ved at det ikke hjælper enormt meget.

  SvarSlet
 6. det var en voldsom vandskade vi fik i går Majken... Tænk at man kan blive så sur at ens strikkefasthed påvirkes. Jeg er klar over at jeg strikker mere fast i fugtig varme, end i tør varme... Men ikke i vrede...
  Det der grounding det er noget der holder, når man er så vred som jeg har været i dag... Stakkels 5. klasse... Men som en af drengene sagde, "voksne kan også blive sure, så de ikke kan gøre for det" Godt de har charme, så kan man bare ikke være sur i længere tid, når man har dem.

  SvarSlet
 7. Ih, hvor er det smukt og anerkendende sagt, og det skal de voksne også lige huske, at børn kan. Godt, du har det privilegium at have sådan nogle vise børn i dit liv også, og ikke kun åndede vandskader!

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.