torsdag den 17. januar 2013

Livet

Jeg er træt nu, min mor sov ind i morges. Nu strikker jeg, tænker på alt det kreative vi har haft samme. Min mor var en multikrea kvinde - hun kunne alt, satte
hun sig for at ville lære noget, gjorde hun det. Hun Strikkede lige til det sidste, ved hendes syge seng lå strikketøjet. Men fra weekenden, blev hun for svag. Jeg tror hun nød at høre lyden fra mine pinde ved min nattevagt fra tirsdag til onsdag, hvor jeg sad og Strikkede mens hun sov, og holdt hendes hånd når hun var vågen. Hun synes selvfølgelig at strikket bukser var smart - jeg er vel min mors datter, når alt kommer til alt... Sov sødt lille mor


58 kommentarer:

 1. Kære Charlotte
  Det gør mig ondt, at du har mistet din mor.
  Men varmer vemodigt, at I har kunnet dele glæden ved garnet lige til det sidste.
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 2. Ked af at høre,men det varmer nu mit hjerte at du kunne være der i den sidste svære tid,og at du havde strikketøjet med,det har helt sikkert været betydningsfuldt for din mor,velkendte lyde er jo som bekendt beroligende-håber du kommer godt igenem den næste svære tid-knus

  SvarSlet
 3. Kære Charlotte. Kondolerer. Kærlig hilsen Ellen.

  SvarSlet
 4. Kære Charlotte
  Jeg sender dig mange varme tanker, det er en svær og hård tid. Hvor er det godt, at I kunne være sammen lige til det sidste.
  Pas godt på dig selv.

  Mangle hilsner
  Ditte

  SvarSlet
 5. Kære Chalotte, ked at at høre at du har mistet din kære mor, men syntes det er en smuk måde og gå her fra på med strik til det sidste.. Sender varme tanker i den svære tid..

  SvarSlet
 6. Kære Charlotte
  Det gør mig ondt at høre at du har mistet din mor, uanset hvor gammel man er, så har man brug for en mor. Håber jeres fælles interesser vil kunne hjælpe dig i sorgen, det var en stor hjælp for mig da jeg mistede min mor, at vores fælles interesse havde givet os mange fælles oplevelser og når sidder med mit strik selv i dag, så føler jeg at hun er med mig.
  Gitte

  SvarSlet
 7. Wong Wai:
  Kondolerer, Charlotte.
  Du skal igennem en svær tid - tag tiden du har behov for. Det er de´t der hjælper e´n videre.
  Endnu engang: kondolerer.

  SvarSlet
 8. Kære Charlotte
  Kondolerer
  kærlig hilsen
  Inge

  SvarSlet
 9. Ord er fattige nu , så nøjes med at kondolere . Kh. birthe

  SvarSlet
 10. Hej Charlotte - jeg har tænkt meget på dig, siden du skrev på bloggen, at din mor var døende. Jeg kondolerer og håber jeres sidste tid sammen har gjort at du har taget værdigt afsked med din mor og kan komme godt videre trods sorgen . Kh. Charlotte

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Mange tanker til dig og din familie. Det er altid svært at tage afsked med sine nærmeste, men du har da formået at gøre det med maner´

  SvarSlet
 13. Varme tanker til dig og familien - det er hårdt at miste !

  SvarSlet
 14. Kære Charlotte, det gør mig ondt på dine vegne. Hvor var det godt at I fik tid til at tage afsked og på sådan en god og fin måde, med en fælles interesse.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 15. Det gør mig så ondt på dine vegne. Jeg sender de varmeste og kærligeste tanker til dig og din familie.

  SvarSlet
 16. Kære Charlotte !
  Sender et knus i din retning.
  Godt du var der for din mor.


  Knus yt.

  SvarSlet
 17. Sender dig de varmeste tanker :-)

  SvarSlet
 18. Stort kram til dig Charlotte, det er SÅ svært at miste nogen man elsker! Mine tanker er hos dig.
  Knus Sus

  SvarSlet
 19. Tanker og knus til dig - godt at du kunne være der til sidst Knus fra ellen

  SvarSlet
 20. Må jeg kondolere med din mor.
  Hvor er det smukt skrevet.
  De varmeste hilsner
  Ingerlise

  SvarSlet
 21. Trods alt et lille lyspunkt, at det gik så hurtigt til sidst. Mine bedste tanker til dig.

  SvarSlet
 22. Kondolerer. Det varmer mit hjerte at I har haft den sidste tid sammen. Nu står du midt i en svær tid med minder og sorg... Som forevigt vil være der, men med tiden bliver det nemmere at håndtere.
  Mvh Rikke

  SvarSlet
 23. mange varme tanker til dig Charlotte i den tunge tid du går imöde. husk det tager tid, og husk at bruge dine venner, det er derfor man har dem.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 24. Kondolerer! Lyder som om I har haft en masse gode stunder og fælles interesser. Mange kram herfra

  SvarSlet
 25. Jeg kondolerer.
  ...har netop i dag deltaget i begravelsen af en forælder fra min datters klasse. Han døde alt for tidligt, men begravelsen var det smukkeste man kan forestille sig.

  SvarSlet
 26. Jeg vil også tilslutte mig kondolencerne. jeg synes det er trist, når et menneske går bort, men det virker som om din mor var meget syg. Håber du har nogle gode støtter i dine omgivelser.

  SvarSlet
 27. Sorgen og savnet, vil altid ligge og lurer et sted, men tro mig, det bliver til at holde ud. For mig dukker det op, når der er sket noget sjovt, dejligt, glædeligt. Så ville jeg gerne kunne dele det med min far.......
  Knus til dig.

  SvarSlet
 28. fattig på ord, men et knus har du til gode hos mig!

  SvarSlet
 29. æblet falder ikke så langt fra stammen ;-)
  - fine ord Charlotte, dine tanker og gøren har været på sin rette plads.
  Vi ses

  SvarSlet
 30. Sender varme tanker, det er altid svært når en forælder går bort.

  SvarSlet
 31. Kære Charlotte...
  Vi sender dig og din familie vores dybeste medfølelse.
  Vores tanker er med jer i denne svære stund!

  Knus & kram fra Tarm...

  SvarSlet
 32. I sådan en stund er der ikke mange ord og sige, kondoler

  SvarSlet
 33. Jeg sender kram og energier over bugten til dig. Kondolerer dit tab. Fald du bare omkuld og lad hvilen indfinde sig i krop og sind. Knus Linda

  SvarSlet
 34. Kære Charlotte. Kondolerer. Mange hilsner til dig og din familie.
  Junius/Ann-Grete

  SvarSlet
 35. Uh kære Charlotte. Det gør mig så ondt at høre. Det er en svær tid... Selvom det snart er et år siden min mor sov ind, så bringer det også minder om en svær tid... Ligesom du havde jeg en super kreativ mor, og ligesom du brugte jeg ventetiden på at strikke... At vente og miste er hårdt, men minderne og savnet er om muligt hårdere. Tænker på dig!

  SvarSlet
 36. Det gør mig ondt, Charlotte. Hvor var det godt, at du kunne være hos hende. Jeg håber, I kommer godt igennem denne hårde tid.

  SvarSlet
 37. Kæreste Charlotte
  De største knus og varme tanker og medfølelse. Jeg kan slet ikke forestille mig at miste en forælder, så jeg sender dig al min medfølelse og håber, du har kærlighed og varme omkring dig. Jeg tror dog, at det har glædet hende, at du kunne være hende nær også her til sidst, og jeg tror det har varmet hende at vide, at hendes sprudlende kreativitet og gå-på-mod lever videre i dig, en datter, som hun kunne være stolt af.
  Knus og tanker
  Karen

  SvarSlet
 38. Kære Charlotte, Jeg kondolerer og sender dig varme tanker, med håbet om at du kommer godt igennem tiden der kommer.
  Margrethe

  SvarSlet
 39. Kære Charlotte.

  Jeg håber at din mor kom godt afsted på sin videre rejse.

  Jeg er bestemt sikker på at hun elskede lyden af dine strikkepinde, når nu hun ikke selv kunne til sidst. Min farmor kunne heller ikke strikke de sidste par mdr af hendes liv, og hun havde også været vant til at have et par i hånden hver dag siden hun var ganske lille pige. Men som min farmor sagde bare det at høre dem igang, se mig strikke og følge med i mine idéer og se det bliver til noget og så bare få lov til at røre ved garnet og holdet det lidt var bedre end ingenting. Og det bedste syntes hun var at hun med glæde i hjertet kunne se at hun havde formået at videregive sin kærlighed og passion for strik til mig, og hun vidste at jeg også nok skal videregive det til mine piger, så hun vidste at hun på den måde også ville leve videre i dem :)

  Jeg sender dig en masse varme og kærlige tanker i denne svære tid og håber at du måske ved at strikke kan komme nemmere igennem det hele - jeg gik helt i stå med mit da min farmor døde, men fik det sparket igang igen :)

  Knus fra Lene

  SvarSlet
 40. Det gør mig ondt at høre, at du har mistet din mor.
  Kh

  SvarSlet
 41. Det gør mig ondt at du har mistet din mor. Sikkert alt for tidligt. Uanset hvor gammel man er, så er det rart at have sine forældre. Tanker og knus herfra.

  SvarSlet
 42. Kære Charlotte

  Det gør mig ondt at læse det indlæg... hvergang jeg sidder med mit strikketøj, ved jeg at min mor sidder oppe i himlen og beundrer det... knus og tanker herfra

  SvarSlet
 43. Kære Charlotte

  Det gør mig ondt at læse det indlæg... hvergang jeg sidder med mit strikketøj, ved jeg at min mor sidder oppe i himlen og beundrer det... knus og tanker herfra

  SvarSlet
 44. Kære Charlotte
  Jeg kondolerer og sender dig trøstende varme tanker.
  Pas på dig selv.
  Vibeke

  SvarSlet
 45. Kære Charlotte
  Jeg kondolerer og sender dig trøstende varme tanker.
  Pas på dig selv.
  Vibeke

  SvarSlet
 46. Kære Charlotte
  Mange varme tanker til dig og dine...det er så hårdt at miste.
  Kh Helle

  SvarSlet
 47. Det gør mig ondt at høre. Det er hårdt at miste sin mor. Det var godt du var ved hendes side til det sidste og med klirrende strikkepinde. Det har nok givet hende ro i de sidste timer.
  Jeg sender dig de varmeste tanker og ønsker alt det bedste for dig fremadrettet.

  SvarSlet
 48. Jeg kondolerer og sender varme tanker herfra.

  SvarSlet
 49. Jeg sender dig også mine tanker og et knus.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.