onsdag den 2. januar 2013

Nyder min sidste fridag og tænker tanker

I morgen starter jeg på job igen. Har endda byttet min fridag, så fredag skal jeg også ind. Derfor er i dag bare en stille og rolig dag, hvor jeg sidder og nyder mit ferie-strikketøj. Der ikke er en opskrift, men bare til mig selv. Må da indrømme, at jeg overvejer at lave en sokke workshop, og leger lidt med tanken om at lave en online workshop, med videoer, chat og strikkeprøver.
Hvad synes du om den ide, altså en lukket blog eller lignende med videoer og undervisningsmateriale, hvor man betaler XX kr for at deltage?
Så kan alle være med, og selv bestemme, hvornår de vil arbejde med opgaven.
Jeg vil meget gerne høre din mening om min lille ide, og også gerne, hvad prisleje, du synes vil være i orden. På forhånd tak

12 kommentarer:

 1. Lyder det lidt som Crafsy? Jeg har ikke prøvet nogle af deres kurser endnu, men det er lidt sådan, jeg forestiller mig, det foregår..

  SvarSlet
 2. Jeg ville elske det. Især hvis det handlede om at strikke sokker, for her mangler jeg noget seriøs hjælp til forskellige teknikker. For mig lyder det som noget med bundne opgaver og et stykke tid til at udføre dem. Jeg ved ikke med prisleje, det kommer an på hvad man får.

  SvarSlet
 3. Lyder som en rigtig god idé med online sokke workshop. Jeg ville ønske at jeg kunne strikke sokker men ak nej... Kan ikke rigtig overskue det og slet ikke når der skal bruges strømpepinde. Alt afhængig af hvad og hvor meget adgang man får adgang til tænker 50-75 kr.
  Mvh Rikke

  SvarSlet
 4. Det er tænkt lidt som Crafty, eller de videoer man kan købe. Man kunne også kalde det en udvidet opskrift.

  SvarSlet
 5. Hvor meget skal sådan en workshop kunne?
  Jeg tænker, sokker fra tåen og sokker fra benet. Jeg tænker timeglas, hælklap og tomat hæl
  Båndtå, stjernetå. Forskellige opslag og aflukninger.
  Hvordan man regner størrelsen ud osv.

  SvarSlet
 6. Hvor meget skal sådan en workshop kunne?
  Jeg tænker, sokker fra tåen og sokker fra benet. Jeg tænker timeglas, hælklap og tomat hæl
  Båndtå, stjernetå. Forskellige opslag og aflukninger.
  Hvordan man regner størrelsen ud osv.

  SvarSlet
 7. Jeg synes det lyder som nogle fine ting, jeg forstår dog ikke alle ordene udover at det er forskellige teknikker til forskellige dele af strømperne. Jeg kunne også godt tænke mig noget om garn - tykkelse, kvalitet osv.

  SvarSlet
 8. Jeg syntes det lyder spændende. Har strikket strømper i snart 10 år, men altid efter den samme opskrift, og havde i efteråret besluttet mig for at udfordre mig selv, og lære nye teknikker. Det kommer derfor som kaldet for mig :) Hvad angår prisen, synes jeg kommer an på, hvad man får...

  SvarSlet
 9. God ide Charlotte, det lyder lidt lige som Craftsy, men så skal jeg da ikke også bruge energi på at oversætte samtidig med at jeg får undervisning.
  You Go, Girl....

  De bagsider ser hammer godt ud på strømperne, og farven er dejlig, så er lidt misundelig på dine fine strømper, som du sikkert læste på min blog, nåede de kun af pinden så var de på vej til Aarhus, men det var nu også let at strikke med så tykke pinde, så jeg gør det gerne igen som vi to gjorde det.

  kh. Lis

  SvarSlet
 10. Lis du skal da lave et par til dig selv også. Du kan nå det inden mandag hvis du slår op i dag ;-)

  SvarSlet
 11. Super ide Charlotte, men måske det kunne deles i to eller mere, så man kunne starte med basis i strømpestrikning fra tåen og op og så efterfølgende gennmgå varianter af tå (gerne til sandaler også) og hæl.

  Mvh Susanne K, Middelfart

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.