fredag den 4. januar 2013

Over eller under knæet

Er lige ved at beslutte, om mine gummistøvle sokker, skal gå lige til knæet, eller lige over. Et svært valg!

12 kommentarer:

 1. Jeg stemmer for 'over knæet' *fniiis*

  SvarSlet
 2. Over knæet = flere muligheder

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 3. Helt klart over knaeet. Det giver flere muligheder.

  SvarSlet
 4. Jeg har strikket et par strømper der sluttede over knæet og de blev aldrig hvor de skulle. De krøllede sammen og røg ned og sad træls. Måske det har været model, garn og mine strikkeevner der har været årsagen. Det kunne være spændende at se om du måske har en løsning på det problem. -altså hvis du beslutter dig for "over knæet" løsningen :)

  SvarSlet
 5. Over knæet bliver det, tror der enten skal strikkes elastik i ribben, eller et bånd englehud inde i for at holde dem oppe

  SvarSlet
 6. Hej : )
  Jeg læste om dit sort/hvid/røde køkken på en anden blog og fik lige lyst til at se det, men det kan man vist ikke, vel? ; )
  Så så jeg lige at dit læserpanel ikke kan vises.... hvis du går ind i indstillinger og sletter blognavnet og skriver det igen og trykker ok, tror jeg nok det virker igen, det mener jeg at have læst et sted... jeg ved hende med bloggen Belladotte har beskrevet det et sted ; )
  Men GODT NYTÅR i hvert fald : )

  SvarSlet
 7. uuhh mon ikke det skal være overknee :) ... har lige fundet 2 ngl Zauberball (pind 2.5) frem, og hvis ik jeg "strikker kold" bliver det forhåbentlig til mine første overknee :)

  SvarSlet
 8. Snullemor. Læserpanelet læses fint her fra, lige nu altså, men oplever at det er længe om at loade. Det må jeg se at få løst. Der er lidt køkken her http://knittingbykaae.blogspot.dk/2012/12/rdt.html?m=1 søg evt mosaik eller køkken her på bloggen så kommer der mere. Når vores sidste mosaik kommer, og vi får det lavet. Vil jeg vise lidt flere billeder :-)

  SvarSlet
 9. Hvor ser de flotte ud dine blå sokker,
  med snoning bag på, jo længere jo flottere.
  Anne

  SvarSlet
 10. Jeg er åbenbart uenig med alle andre, for jeg ville vælge under knæet. Jeg synes det er træls når strømperne faler ned over støvlen.

  SvarSlet
 11. Jeg er enig Britt, derfor skal der også gøres noget for at holde dem oppe

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.