mandag den 8. april 2013

En søndag uden strik - hva er nu den a?

Jo der er jo sket det fantastiske, at vores vinduer på 1.sal nu ENDELIG er helt tætte, gulvet er laget igen igen, lister er sat op igen igen, og vi har fået rykket alle møblerne ind i vores hygge-soverum igen igen. Har sovet fantastisk i nat, er veludhvilet og klar til dagen....
Starter med kaffe og Keltisk wannabe for Filcolana, strikker på bærestykket og en enkelt hestetømme... Spændingen stiger.

6 kommentarer:

 1. Elegant måde at bruge hestetømmen på. Jeg snupper altså ideen på et tidspkt. Det gør jo underværker ved det grå.

  God mandag til dig. Solen skinner og hvis du vil kan du jo se på min blog hvad lærerne har pyntet Rådhuspladsen i Kolding med. Det er dog noget farveløst.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var lige forbi din dejlige blog, jeg er helt enig, hvorfor pokker strikke grå, når det er et budskab, man vil have ud?

   Du snupper bare ideen, og husk nu, ALLE Filcolanas opskrifter er jo ganske gratis, så hent den når den kommer, og brug det du vil.

   Det fede ved at strikke, er jo netop, at man kan gøre som man vil. Strikke politiet findes ikke, det er blot en myte fra den gang min mormor gik i skole ;-)

   Slet
 2. Ja det ser altså spændende ud, tænker på om der ligger noget kedeligt i skabet der kunne peppes lidt op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Applikationer kan få enhver trøje til at virke ny igen. Jeg tror på at applikationer bliver stort i denne sæson...

   Slet
 3. Jeg lærte engang i et "Dr Who"-afsnit "Never wear black with colour, it cheapens the black and dulls the colour" (-sagde de morderiske robot-påklædersker). Jeg er ikke fuldstændigt enig i dét modepolitiske statement, men er blevet meget mere glad for at bruge grå og farver sammen, fordi det ikke bliver så "hårdt" i kontrasten. Det her er et smukt eksempel og jeg er ret vild med det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker Dr who citater, en savnet serie. Tak for rosen, er selv lidt glad for grå og rødtonet farver i disse dage...

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.