fredag den 5. april 2013

Keltisk wannabe fletning

Jeg strikkede 50 cm hestetømme i de 4 farver i går. Jeg måttebare se om min fletning kunne lykkes, det kan den, der skal selvfølgelig flettes og formes, nåles fast, måske skal jeg ri den fast inden jeg endeligt syr den på. Men lykkes det gør den, og det er fedt. Og så et det så nemt, at selv en relativ ny strikker vil kunne strikke den.

8 kommentarer:

 1. Narj hvor bliver den flot! Jeg havde lidt svært ved at se hvad du ville med denne her, men den bliver også skøn. Hilsen Karen.

  SvarSlet
 2. Tak Karen, jeg er glad for Nanna lod sig overbevise om at Filcolana bare måtte have sådanne en i deres opskriftsamling :-)

  SvarSlet
 3. Det ser forrygende godt ud Charlotte.

  Kh. Stine:)

  SvarSlet
 4. Veldig moro! Og for en god ide om å bruke hestetømmer i andre farger, det øker muligheten for strikket pynt mye!

  SvarSlet
 5. Hej Charlotte - jeg nyder, at følge med i dine projekter :) - skøn wannabe - bare et lille hint: kan du undgå at fletningen går over to? - mange hils fra Karin, som desværre ikke vandt de skønne vanter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er planen, har fanget den, fletningen hedder; over under over under.... der skal ikke være nogen over over - det kommer til at se træls ud.
   Karin, der er gaver hver måned, efter statestikken bør du vinde en dag... ;-) Lufferne kommer som kit og i Dimserier, hvis bare du må eje dem

   Slet
  2. jubiiiii - jeg vender frygtelig tilbage :) - flere hils fra Karin

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.