lørdag den 13. april 2013

Om jeg bliver blondestrik fan?

Lene har advaret mig at strikke blondestrik/hulmønster/kniplingstrik/lace (kært barn har mange navne) kan være stærkt vanedannende. Men det er nu ikke sket endnu, jeg ved ikke hvad det er som at der er med det der blondestrik, men hooked er jeg ikke. Elsker dog at strikke denne lille sag.

8 kommentarer:

 1. Ja, bærestykket er lidt vanedannende - jeg har også strikket den flere gange, både som top, tunika og kjole. Jeg har endnu ikke kastet mig ud i tæppet, men det kunne godt ske. Det er altså er rigtig lækker farve du strikker i. Hvilken garntype fra Filcolana er det du strikker i - for den må jeg da vist se lidt nærmere på.

  Hilsen
  Anja RV

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er arwetta Classic, men farven er ikke i butikkerne endnu, det kommer den efter messen i august, hvor den kommer i flere af deres garner.

   Slet
  2. En skam at farven ikke kan fåes endnu... Jeg ser farven som værende en lækker frisk varmtonet hindbær/koral (anden beskrivelse kan jeg ikke lige komme på). Bare sådan en lækker sommerfarve :-)

   Slet
 2. Uh hvor er den lækker :-) Jeg har gang i noget lignende, en gammel isager babykjole, som passer i str 6 år bare ved at strikke den i tykkere garn til pind 4,5 :-) Synes bladmønstre er så fine, men jeg er heller ikke hooked på at strikke det endnu. Der kommer alt for let fejl i for mig... Synes dog at babystrik tager ligeså lang tid som str 6 år, for i mit hoved skal strik til babyer ikke være for tyk (dvs pind 3 er perfekt) mens større børn heldigvis godt kan bruge noget tykkere :-) GOD WEEKEND!

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis P3, jeg har strikket på p 4 til str 4 år, der er gået hurtigere ;-)
   Rigtig god weekend til dig også

   Slet
 3. Er mest tv- strikker, så hulmønster er heller ikke mig, og det er ret håbløst at rette op, hvis man har lavet en lille bitte tællefejl :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vil næsten påstå at Bella er tv-strik, hulmønsteret er så hurtigt overstået, og så er det jo bare glat der ud af

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.