Jeg har en ting med rabarber. I ugens løb, er det både blevet til kage, saft og sigtet rabarbergrød. Mormors kopper kom frem, og grøden blev næsten som hun lavede den...
Uhm, elsker rabarbergrød og rabarbertærte og softice med rabarberkompot og alt muligt andet med rabarber ;) Jeg må snart se at få plantet rabarber i min egen have!
Uha da da.... hvor mange kg har du høstet??? Jeg har kun høstet 1 kg - alt for lidt efter min mening, men nok til et par crumble cakes eller måske lidt jordbær-rabarber marmelade :-) Jeg må altså have sat nogle flere planter....
Jordbær/rabarber marmelade med smuttet mandler, ja alt med rabarber faktisk, og ja grøden skal været siet og igen med hakket smuttet mandler uha det er godt.
Rabarber-crumble synes jeg rigtigt godt om. Men sidste år lavede en veninde en form for "bedstefars skæg" med rabarber i - den var voldsomt god. Så tror, at de to konkurrerer om førstepladsen :D
Jeg er lidt ked af at indrømme det, men "Prins Henriks rabarbersaft" (måske fra bogen: "Til glæde for ganen") er helt fantastisk. Da det ikke kan holde sig længe, er det perfekt at fryse i mindre portioner, og så har man iskold sommerdrik til varme dage. Og selvfølgelig rabarberbolcher fra Sømods i Nørregade i Kbh. Mvh Tine
Min mors raberbertærte FTW!! Og grød og is og trifli og alt muligt rabarber :) Men ikke noget med at si grøden og den slags til mig, jeg kan bedst lide det chunky.
Desværre har jeg ikke den store adgang til rabarber, der står kun en enkelt plante nede i gården. Men jeg tager engang imellem et par stilke med op, renser og snitter i små stykker, som jeg opbevarer i en bøtte i fryseren. På den måde kan jeg fylde op, til jeg har nok til "et eller andet".
Uhm, elsker rabarbergrød og rabarbertærte og softice med rabarberkompot og alt muligt andet med rabarber ;)
SvarSletJeg må snart se at få plantet rabarber i min egen have!
Uha min grød skal været siet,,,,som min farmor lavede den.
SvarSletUha da da.... hvor mange kg har du høstet??? Jeg har kun høstet 1 kg - alt for lidt efter min mening, men nok til et par crumble cakes eller måske lidt jordbær-rabarber marmelade :-) Jeg må altså have sat nogle flere planter....
SvarSletJeg er rigtig glad for rabarbertrifli
SvarSletTaerte og marmelade mums.
SvarSlet-nemlig tærte med creme fraiche ...
SvarSletHar lige lavet kylling med rabarberkompot af de første rabarber fra haven, det er min favorit :-)
SvarSletJordbær/rabarber marmelade med smuttet mandler, ja alt med rabarber faktisk, og ja grøden skal været siet og igen med hakket smuttet mandler uha det er godt.
SvarSletRabarbersuppe med en ordentlig skovlfuld is oveni, herlig forsommerspise.
SvarSletDet er helt sikkert rabarbergrød. Men marmelade med diverse andre frugter er også et hit hos mig. Uhm tænderne løber helt i vand!
SvarSletRabarber-crumble synes jeg rigtigt godt om. Men sidste år lavede en veninde en form for "bedstefars skæg" med rabarber i - den var voldsomt god. Så tror, at de to konkurrerer om førstepladsen :D
SvarSletElsker alt med rabarber men favoritten er rå rabarbersaft - har en opskrift på min blog :) og en tærte kommer helt klart på en anden plads!
SvarSletJeg er lidt ked af at indrømme det, men "Prins Henriks rabarbersaft" (måske fra bogen: "Til glæde for ganen") er helt fantastisk. Da det ikke kan holde sig længe, er det perfekt at fryse i mindre portioner, og så har man iskold sommerdrik til varme dage. Og selvfølgelig rabarberbolcher fra Sømods i Nørregade i Kbh. Mvh Tine
SvarSletMin mors raberbertærte FTW!! Og grød og is og trifli og alt muligt rabarber :) Men ikke noget med at si grøden og den slags til mig, jeg kan bedst lide det chunky.
SvarSletDesværre har jeg ikke den store adgang til rabarber, der står kun en enkelt plante nede i gården. Men jeg tager engang imellem et par stilke med op, renser og snitter i små stykker, som jeg opbevarer i en bøtte i fryseren. På den måde kan jeg fylde op, til jeg har nok til "et eller andet".