torsdag den 6. juni 2013

Jeg elsker Arwetta Classic

Mit togstrik skrider frem, har strikket kroppen og de små ærmer, nu skal de bare sættes til... Tænker allerede nu at det er ærgerligt mit arwetta classic projekt er ved at være færdigt? Må hellere finde på et ny. 

2 kommentarer:

 1. Arwetta Classic... Har ikke helt forstået din begejstring for garnet... Ville gerne, for det findes jo i så mange skønne farver!! Jeg ville strikke i det for et par måneder siden. Sad 2 timer og forsøgte at vikle mig ud af et nøgle. Hader når jeg ikke bare kan stikke 2 fingre ind i nøglet og gribe inderste ende og komme igang med det jeg allerhelst vil med garnet - strikke!!! Én fortalte mig bagefter at enden faktisk er hæftet på ydersiden af nøglet, så det faktisk er endnu nemmere at gå til end alt andet :-D Så altså for min skyld må du gerne sælge et nyt spændende projekt i str 4-10 år i Arwetta til Nanna :-P Men det er du vel ikke i tvivl om når det kommer fra mig :-D

  Mvh
  Maj-Britt Jensen - Herning

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er blevet meget bedere, alle de nye nøgler, er med "let tage ud" eller hvad man nu kalder det. 4-10 år den har jeg godt fanget ;-)

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.