tirsdag den 4. juni 2013

Kiiro - gul

Har tænkt lidt over at prik var et træls navn til cardiganen. Så hjernen blev lagt i blød.pludselig tænkte jeg, hvorfor ikke et japansk navn? Så ind på Google translate.... Jeg prøvede flere ord: prik = Dotto, det duede ikke, så var prik bedere. Cirkel = sākuru bedere men ikke god nok. Så kikkede jeg på farven, karry = karë, dur ikke. Gul = kiiro, se nu, det er sødt. Så fra nu af er Prik blevet til Kiiro.

3 kommentarer:

 1. "Kært barn har mange navne" ;)
  Kiiro er perfekt!

  SvarSlet
 2. Det passer også meget bedre en prikker, da jeg ikke synes at der er prikker i mønstret, men jeg synes det er et fint mønster du har gang i er det vævestrik du hav vovet dig ud i ?
  Jeg glæder mig til at hilse på dig til messen i august.
  Mange hilsner fra Kirsten på Fur

  SvarSlet
 3. Stadig lige skøn :-) Synes vævestrik mønstret(prikkerne) er så fint! Men gør det virkelig nok til at skille de vandrette retriller ad, så de ikke trækker sig sammen??? For se, det synes jeg jo ville være så synd for modellen :-) Har strikket mojo-sokken, der netop er en blanding af ret/glat og rib. Syntes sammentrækningen var træls, og forstår stadig ikke hvorfor mønstret er så populært... :-/ Smag og behag :-)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.