fredag den 14. juni 2013

Krydret strikworkshop

Jeg er ved at rulle garn til weekendens workshop, har lige købt 2 store kasser med garn fra Filcolana 56 farver, et halvt kg af hver. Nu skal garnet bare vikles i små 5-7 g nøgler, så der rigtig kan leges med farverne :-) og ja det gør jeg stadig i hånden :-)

6 kommentarer:

 1. pyha for et arbejde, du skal da havde fat i nogle søde skolepiger der kan hjælpe dig med det arbejde..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også planen... Tænker at nogle af naboerne i omegnen må hales ind. Men denne gang må jeg klare det selv... Jeg vikler stadig.... Kan kun vikle 30 min, så må jeg lave noget andet, det er ganske enkelt for kedelig ;.-)

   Slet
 2. Åh skønne farver. Skønt projekt. Er endelig selv gået igang med flerfarvestrik, men har indset at jeg godt kunne bruge kursus. Er slet ikke tilfreds med resultat - det er ujævnt og pokkers stramt :-) Har ellers fulgt din video :-) Hav en rigtig god weekend blandt dejlige mennesker og skønne fibre - så kan det ikke blive bedre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må på kursus, det er nemlig bare lidt teknik, og øvelse. Prøv med 2 m i farve A, 2 m i farve B, A over A og B over B strik Rundt, og bare der ud af... husk ikke at holde for fast på garnet. Næste øvelse er 3 masker med hver farve... Lav en lang prøveklud. Og mon ikke snart jeg kommer nær dig :-)
   God weekend...

   Slet
  2. Tusind tak :-) Jamen jeg øver og øver lidt mere - på et tidspunkt får jeg nok også lavet et par af dine skønne pulsvarmere :-) Ja håber du kommer til midtjylland om ikke så længe igen nu hvor jeg er klar og modtagelig for et flerfarve-strik-kursus :-) Indtil da øver jeg så lidt videre :-p

   Slet
  3. Det er ikke helt midt jylland, men jeg er på et bibliotek i oktober på Djurs ;-)

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.