mandag den 8. juli 2013

Bolerosjal til Dimserier

Mandagmorgenstrik står på bolerosjalet, der synes aldrig at blive færdig... 1 time på sjalet nu her, og så 1 time igen i eftermiddag, bør gøre noget ved det.

2 kommentarer:

  1. En time strik her og en time der... Nøj hvor må det være svært at arbejde som selvstændig strikkedesigner og skulle planlægge sit arbejde. For det at strikke og udvikle en model tager jo sindsygt lang tid. Den tid du bruger på at strikke en model, skal jo pludselig kunne betale sig... Hold nu op... Men du må jo have gjort dig en masse beregninger, og du har jo et godt netværk af selvstændige strik-designere, så du ved jo hvad du går ind til. Al mulig opbakning og held og lykke herfra :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Smiler tak, jo det er et stort arbejde, og en fornuftig timeløn er svær at holde, for der skal netop meget strik til. Priserne i DK for et design er heller ikke tårnhøje, modsat hvad mange tror. Det handler i den grad om at være fornuftig, lave et par gode rugbrødsopskrifter, du ved den der bare sælger rigtigt godt, og så de sjove, dem der tager tid, kræver mange forsøg/fejl før den er i hus, og som kun er for det snævre strikkepublikum. Men mit arbejde, er fedt, rigtig fedt. 57 timer i sidste uge... 57 fede dejlige timer :-)

      Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.